Tekstityksen lisääminen ja käyttöönotto Hulussa (2023)

Koska Hulussa on valtava määrä mediaviihdesisältöä kaikille, sinun on joskus kytkettävä tekstitykset päälle, jotta voit nauttia esityksestä paremmin. Tässä artikkelissa esittelen joitain tapoja ottaa tekstitykset käyttöön Hulussa sekä vaihtoehtoisen tekstitysasetussoittimen tekstityksen yksinkertaistamiseksi.

  • Osa 1: Tietoja Huluksesta
  • Osa 2: Tekstityksen lisääminen Hulussa
  • Osa 3: Tekstitysasetuksen muuttaminen Hulussa
  • Osa 4: Vaihtoehtoinen tekstitysasetussoitin - Leawo Blu-ray -soitin
  • Osa 5: Johtopäätös

Osa 1: Tietoja Huluksesta

Hulu, yksi suosituimmista medianjakelupalveluista ympäri maailmaa, on kerännyt miljoonia tilauksia hämmästyttävän sisällön, korkean saatavuuden ja erinomaisen helppokäyttöisyyden ansiosta. Sitä pidetään laajalti yhtenä niistäparhaat sivustot animen katsomiseen, TV-ohjelmia, elokuvia ja online-sarjoja. Tilaamalla suunnitelman pääset katsomaan tuhansia ohjelmia ja elokuvia useilla laitteilla, kuten tietokoneilla, televisioilla ja matkapuhelimilla.

Jotkut esityksistä ovat jopa yksinoikeudella Hulussa, mikä tarkoittaa, että sinä Hulun jäsenenä olet yksi ainoista näkemyksistä, jotka voivat nauttia näistä esityksistä tai ohjelmista. Verrattuna vastineeseensa Netflixiin, Hulua pitävät enemmän ihmiset alhaisemman tilausmaksunsa ja ainutlaatuisemman eksklusiivisemman sisällön vuoksi. Lisäksi, jos kirjaudut premium-sopimukseen, pääset jopa 24 tunnin suoriin TV-verkkoihin, kuten HBO, Cinemax, SHOWTIME ja paljon muuta.

Suosittuna viihdyttävänä verkkona Hululla on monia käyttäjäystävällisiä malleja. Kun katsot ohjelmaa, voit vapaasti valita, haluatko laittaa tekstityksen päälle tai pois päältä. Jos et ole täysin perehtynyt alkuperäiseen Hulu-soittimeen etkä tiedä miten käsitellä tekstitysasetuksia, lue eteenpäin, sillä kaikki nämä selitetään seuraavassa selkeästi.

Osa 2: Tekstityksen lisääminen Hulussa

Hulun tekstitystoiminnot eivät ole monimutkaisia. Mutta koska Hululla on useita versioita, jotka tukevat eri alustoja, ja jokaisella versiolla on ainutlaatuinen tapa päästä tekstitysasetuksiin, se saattaa joskus hämmentää ihmisiä. Tässä on tapoja, joilla voit lisätä ja ottaa tekstityksiä käyttöön Hulussa eri alustaversioissa.

(Video) Tekstityksen lisääminen YouTube-videoon? - Helppo tapa vaihe vaiheelta

Hulun verkkosivustolle

Hulun verkkosivusto saattaa olla suosituin alusta, jolla ihmiset voivat käyttää palvelua. Niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteydellä varustettu laite, voit katsella suosikkiohjelmiasi missä tahansa milloin tahansa. Tekstityksen kytkeminen päälle ja pois Hulun verkkosivuilla on helppoa, seuraa vain alla olevaa ohjetta.

Vaihe 1:Vieraile Hulun virallisella verkkosivustolla, etsi esityksesi ja aloita sen pelaaminen napsauttamalla.

Vaihe 2:Siirrä kursori näytön päälle, kunnes näytön mediaohjain tulee näkyviin. Jos se ei tule näkyviin, siirrä osoitin toistoikkunan alareunaan.

Vaihe 3:Näytön ohjainpalkin vasemmassa alakulmassa on rataskuvake, joka edustaa "Asetukset". Avaa asetusvalikko napsauttamalla rataskuvaketta.

Vaihe 4:Avatussa valikossa näet yläreunassa luetellut tekstitykset ja ääniasetukset. Napsauta sitä valitaksesi tekstityksen ja ääniraidat. Voit ottaa tekstityksen käyttöön valitsemalla tekstityksen kielen, jolloin kyseisellä kielellä oleva tekstitys tulee välittömästi näkyviin toistoikkunaan. Kytke se pois päältä valitsemalla "Pois".

Hulu Mobile Appille

(Video) Näin teet automaattisen ja suomenkielisen tekstityksen videoosi

Hulu-mobiilisovellus mahdollistaa sen käyttäjille erinomaisen katselukokemuksen matkapuhelimillaan. Kun olet ladannut ja asentanut puhelimeesi Hulu-mobiilisovelluksen, voit katsoa laadukkaita Hulu-ohjelmia tai -ohjelmia suoraan missä tahansa käynnistämättä puhelimesi verkkoselainta. Tekstityksen kytkeminen päälle ja pois Hulu-mobiilisovelluksessa on myös helppoa. Tässä on mitä sinun tulee tehdä.

Vaihe 1:Käynnistä Hulu-mobiilisovellus, etsi ohjelma tai ohjelma, jota aiot katsoa ja aloita sen toistaminen.

Vaihe 2:Kun videota toistetaan koko näytöllä, napauta mitä tahansa näytön kohtaa kutsuaksesi esiin median ohjauspaneelin.

Vaihe 3:Myös Hulu-mobiilisovelluksen asetuspainike näyttää vaihteelta. Se sijaitsee median ohjauspaneelin oikeassa yläkulmassa. Napauta painiketta ja valikko tulee näyttöön.

Vaihe 4:TEKSTITYKSET-kohdassa on kolme vaihtoehtoa, joista voit valita. Ota tekstitys käyttöön valitsemalla "Päällä" ja videon tekstityksen pitäisi näkyä heti.

Hululle TV-liitäntälaitteessa

Suosikkiohjelman katsominen suurelta näytöltä, kuten televisiosta, voi tarjota sinulle paremman nautinnon verrattuna niiden katseluun pieniltä näytöiltä, ​​kuten matkapuhelimista tai tietokoneista. Hulu on saatavana ja tukee asennusta useisiin televisioon liitettyihin laitteisiin, kuten suosittuun Xbox Oneen, jotta voit käyttää ohjelmiasi suuremmilla näytöillä. Katsotaanpa nyt, kuinka tekstitys otetaan käyttöön Xbox Oneen asennetussa Hulu-sovelluksessa.

(Video) Näin lisäät videoosi automaattisesti tuotetut suomenkieliset tekstitykset!

Vaihe 1:Käynnistä Hulu-sovellus Xbox Onessa, etsi videosi ja aloita sen toistaminen.

Vaihe 2:Nosta ohjain, napauta "Ylös" vasemmassa analogisessa sauvassa näyttääksesi videon tietopaneelin.

Vaihe 3:Pyyhkäise vasen analoginen sauva uudelleen ylös siirtyäksesi asetuspaneeliin, jossa näet tekstitysvalikon. Valitse valikosta "PÄÄLLÄ" kohdasta "Tekstitykset", niin tämän videon tekstitys tulee heti näkyviin.

Osa 3: Tekstitysasetuksen muuttaminen Hulussa

Hulussa voit paitsi kytkeä tekstityksen päälle ja pois päältä, myös muuttaa tekstitysasetuksia, kun et ole tyytyväinen nykyiseen tekstityksen suorituskykyyn. Kuten tekstitysten kytkeminen päälle ja pois, tekstitysasetuksen muuttaminen on myös helppoa riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Jos katsot Hulua Hulu-verkkosivustolla tietokoneellasi, napsauta vain hammaspyörän kuvaketta avataksesi toistovalikon, kuten viimeisessä osassa mainittiin. Napsauta valikon yläreunassa olevia tekstityksiä ja ääniasetuksia. Nyt tekstitys- ja ääniasetussivulla on tekstitysvaihtoehtojen alla "Asetukset". Napsauta "Asetukset" ja voit muuttaa tekstitysasetuksia haluamallasi tavalla

Mobiililaitteilla ja televisioon liitetyillä laitteilla prosessi on yhtä yksinkertainen. Valitse Hulu-mobiilisovelluksessa aloitusnäytöstä "Tili" -valikko ja siirry sitten kohtaan "Asetukset> Tekstitykset" muuttaaksesi tekstitysasetuksia. Toisaalta, muistatko televisioon liitetyille laitteille, kuinka otimme tekstitykset käyttöön ja pois käytöstä viimeisessä osassa? Tällä tavalla muutat myös tekstitysasetuksia. Pyyhkäise vasenta analogista sauvaa ylös kahdesti videon toiston aikana siirtyäksesi tekstitys- ja tekstitysasetuspaneeliin, jonka jälkeen voit muuttaa tekstitysasetuksia sieltä.

(Video) Miten teet TEKSTITYKSET videoosi Adobe Premieressä & uuden tekstitys-työkalun käyttö 💎 #shorts

Osa 4: Vaihtoehtoinen tekstitysasetussoitin - Leawo Blu-ray -soitin

Hulu tarjoaa joitain helppoja tekstitystoimintoja, joiden avulla voit ottaa tekstityksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä tai muuttaa joitain tekstityksen asetuksia. Hulussa on kuitenkin vain niin paljon tekstitysvaihtoehtoja. Jos haluat mukautettuja tekstitysvaihtoehtoja, sinun on käytettävä jotakin muuta mediasoitinta kuin alkuperäistä Hulu-soitinta. Esimerkiksi mediasoitin, kutenLeawo Blu-ray-soitinvoi tarjota sinulle monia muita vaihtoehtoja tekstityksen mukauttamiseen sekä muita videon ja äänen suorituskykyasetuksia.

Leawo Blu-ray Player on ammattimainen mediasoitinohjelma. Se voi toistaa melkein kaikenlaisia ​​video- ja äänimediatiedostoja helposti ja tarjoaa korkealaatuisen toistosuorituskyvyn jopa HD-videoille, joiden resoluutio on 1080P ja 4K. Leawo Blu-ray Player ei vain pysty toistamaan digitaalisia videoita, se pystyy myös toistamaantoistaa Blu-ray-levyjä eri alueillaja kaikenlaista DVD-sisältöä. Mitä tulee toiston mukauttamiseen, Leawo Blu-ray Player antaa sinulle eniten vapautta muuttaa videon ja äänen toiston kaikkia näkökohtia.

Jos haluat muokata tekstityksiä enemmän, käynnistä Leawo Blu-ray Player, toista videosi ja siirry tekstitysasetuspaneeliin. Paneelissa voit määrittää tekstityksen fontin lisäksi myös koon, tyylin, värin ja paljon muuta. Leawo Blu-ray Playerissa voit asettaa tekstityksen täsmälleen haluamallasi tavalla ja saada upean videon katselukokemuksen toisin kuin koskaan ennen.

Osa 5: Johtopäätös

Vaikka eri Hulun versioissa on erilaisia ​​tapoja kytkeä tekstitys päälle ja pois tai muuttaa tekstitysasetuksia, yleinen idea tekstityksen asettamisesta Hulussa on melko helppoa. Hulun alkuperäinen soitin tarjoaa kuitenkin vain joitain perustekstitysvaihtoehtoja.

Jos haluat tekstityksestäsi muokattavissa olevan, voit käyttää kolmannen osapuolen soitinta, kuten Leawo Blu-ray Playeria, toistaaksesi Hulu-videosi tekstitetyillä. Toisin kuin Hulun alkuperäissoitin, Leawo Blu-ray Player ei ole vain tehokkaampi videon toistokyvyn suhteen, vaan tarjoaa myös enemmän mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit muuttaa tekstityksen suorituskykyä juuri haluamallasi tavalla.

Joten yleisesti ottaen Leawo Blu-ray Player on ehdottomasti suositeltavampi kuin Hulun alkuperäinen soitin.

(Video) MITEN LISÄÄ TEKSTIT VIDEOLI VIDEOSI YOUTUBE-STUDISSA? | ForumWiedzy

FAQs

Miten laittaa tekstitykset televisioon? ›

Valitse kaukosäätimen nuolinäppäimillä "Asetukset" -valikko televisioruudulta. Korosta "Caption Vision" painamalla alanuolta. Valitse haluamasi asetus ottaaksesi tekstitys käyttöön. Useimmat televisio-ohjelmat käyttävät "CC1" -asetusta.

Miten saan tekstityksen YLE? ›

Miten tekstityksen saa näkyviin? Yle Areenassa mahdollisen ohjelmatekstityksen saa näkyviin valitsemalla katseluruudun TXT-ikonista kieleksi ”suomi (ohjelmatekstitys)”.

Miten saan tekstityksen? ›

Ylen kotimaankielisiin ohjelmiin tarjoama tekstitys löytyy valitsemalla vastaanottimen tekstityskieleksi hollannin (HD-kanavilla “kuulorajoitteinen” tai vastaava). Ohjelmatekstityksiä voi seurata myös Teksti-TV:n kautta. Areenassa tekstitykset saa näkyviin ruudun alareunassa näkyvän txt-ikonin kautta.

Miten saada tekstitykset elokuvaan? ›

Videon striimauksen aikana
  1. Valitse videosoittimen oikeasta alareunasta Näytä tekstitykset ja ääni .
  2. Valitse kieli Ääni- tai Tekstitykset-kohdasta.

Saako C moreen tekstityksen? ›

Tekstityksen saa helpoiten päälle tai vaihdettua, kun video on jo käynnissä. Voit yleensä valita suomen- tai ruotsinkielisen teksityksen tai jättää tekstityksen kokonaan pois. Tietokoneella: Vie kursori videon päälle, jotta kuvakkeet ilmestyvät näkyviin.

Miksi subilla ei ole tekstitystä? ›

Tarkista ensin, että tekstityskieleksi on valittu suomi ja tekstitys on kytketty päälle. Useimmissa telkkareissa ja digiboxeissa pelkkä asetuksista valittu kielenvalinta ei riitä vaan tekstitys pitää valita laitteen kaukosäätimestä löytyvästä erillisestä tekstitys näppäimestä päälle.

Saako ruutuun tekstitykset? ›

Ruudun ohjelmatekstitys on käytettävissäsi, kun katsot Ruutua tietokoneen selaimella tai Ruutu-sovelluksella seuraavilla laitteilla: iOs ja Android -mobiililaitteet, AndroidTV ja Apple TV. Jos ohjelmatekstitys on tarjolla, löydät videosoittimen oikeasta alalaidasta tekstitysikonin.

Onko Apple TV tekstitykset? ›

Pyyhkäise ylöspäin Siri Remotella tai Apple TV Remotella ja valitse Tekstitys-painike . Voit vaihtoehtoisesti siirtyä Tekstitys-painikkeeseen äly-TV:n, striimauslaitteen tai pelikonsolin kaukosäätimellä. Valitse haluamasi tekstitys.

Mikä VPN toimii YLE Areena? ›

Parhaat VPN-palvelut Yle Areenan katsomiseen ulkomailla

VPN-yhteys.fi suosittelee tällä hetkellä Yle Areenan katsomiseen Nord VPN– sekä Express VPN-palveluita.

Voiko tv tekstiä suurentaa? ›

Lisäksi monilla internet-selaimilla voi suurentaa Teksti-TV-ruutua painamalla samanaikaisesti Ctrl-painiketta ja +-näppäintä (plus). Pienennys tapahtuu Ctrl- ja --näppäimillä (miinus). Paluu perustilaan tapahtuu Ctrl- ja 0-näppäimillä (nolla).

Onko YLE sovellus ilmainen? ›

Yle Areenan sovellus sekä Lasten Areenan tv-sovellus ovat maksuttomia ja ladattavissa television sovelluskaupasta.

Miksi tekstitys ei näy? ›

Jos tekstitys ei toimi siitä huolimatta, että tekstitys on valittu päälle, on mahdollista, että laitteen ohjelmisto ei osaa vastaanottaa digitaalista tekstitystä (DVB Subtitling). Seuraavassa helpot korjaustavat: Vaihda hetkeksi toiselle kanavalle ja palaa takaisin.

Miten saada tekstitykset HBO? ›

Kun palaat takaisin HBO Maxiin, voit ottaa kuulovammaisille tarkoitetun tekstityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä napsauttamalla äänen ja tekstityksen painiketta. Voit ottaa kuulovammaisille tarkoitetun tekstityksen tai tekstityksen käyttöön tai pois käytöstä, mukauttaa niiden ulkoasua ja valita ääniraidan.

Miten saa tekstityksen MTV3? ›

Ylen ja MTV3:n ohjelmissa on irtotekstit eli niitä ei ole poltettu kuvaan kiinni toisinkuin Nelosen ohjelmissa. Ja jos tekstitysvalinta on pois päältä niin tekstejä ei tietenkään silloin näy. Kokeile painaa Menu-nappia, sitten valitse “Helppokäyttötoiminnot” ja sieltä löytyy tekstitys- ja kielivalinnat.

Videos

1. Videoeditointi puhelimella –VivaVideo ilmainen videoeditointiohjelma
(VoimaaVideosta)
2. Ei kaikelle väkivallalle -kokonaisuuden lanseeraustilaisuus 26.1.2023
(Opetushallitus)
3. YouTube Shorts -videoiden laajennus Yhdysvalloissa, tarkistukset ja tekstitykset latauksissa | Sisäl
(YouTube Creators)
4. Yhdenvertaisesti luontoon! ESKEn verkostoseminaari 2021
(Invalidiliitto ry)
5. Suomalainen korruptio paljastuu | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia | 646
(23 Media)
6. High Density 2022
(The Barista League)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 19/10/2023

Views: 5853

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.