Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (2023)

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (1)

Näytä

  • Aihe: En löydä uusia ystäviä koulussa (Luettu 8575 kertaa)
  • Voivatko Simseni saada ystäviä koulussa?
  • Miten ystävystyt luokkatoverisi kanssa?

Hei, tiedän, että lapset ja teini-ikäiset eivät näytä saavan ystäviä koulussa, joten mietin vain, tietäisikö joku modista, joka antaisi tämän tapahtua?

Kiitos! :)

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (2)

taso 1

Minulla oli sama ongelma, kunnes napsautin työkuvaketta ja tajusin, että voit nimenomaan pyytää heitä etsimään ja saamaan ystäviä.

taso 2

Ah okei, kiitos katson ensi kerralla!

taso 1

Kiertin tämän vierailemalla leikkikentillä pari päivää, kunnes lapseni tapasi tarpeeksi muita lapsia muodostaakseen ryhmän. Sitten voisin kutsua heidät aina kun minusta tuntuu siltä, ​​että sen pitäisi rakentaa suhteita :)

Jos tulet puistoon klo 15-21, yleensä vähintään 2-3 muuta lasta tulee paikalle.

taso 1

Törmäsin samaan ongelmaan, joten muutin pari ylimääräistä lapsiperhettä naapurustolle. Sen jälkeen he tapasivat useita lapsia koulussa.

taso 2

Oi se on hyvä idea! Teen sen ensi kerralla :) kiitos!

taso 1

Jos napsautat lastasi hänen ollessaan koulussa, sinulla on mahdollisuus keskittyä ystävien hankkimiseen koulussa. Naapuriin voisi myös muuttaa lisää lapsia! Mutta olen varma, että löydät lapsia, monet kävelevät taloni ulkopuolella Willow Creekistä.

On Patch-päivä! Uusin päivitys on nyt saatavilla The Sims 4:lle, ja se sisältää useita pelikorjauksia. Napsauta tästä lukeaksesi muistiinpanot.

28. lokakuuta – on perjantain kohokohtiemme aika! Voit tarkistaa ne täältä!

Pelaan TS4:ää vain muutaman tunnin. Puutteita on paljon, mutta yksi asia on vain *(*^$#*&%%#.... ärsyttää minua täysin. Miten olettaisin saavani ystäviä lapseni simille? Seurustelu koulussa ei tee mitään, eikä ole yksinkertaista vuorovaikutusta, kuten "leikkiä". Aikuiset siminini voivat saada hyviä ystäviä muutamassa tunnissa, mutta lapseni ei saa ystäviä kahdessa päivässä. Lapsilla/teini-ikäisillä pitäisi olla paljon ystäviä koulusta jumalan tähden! Onko ideoita? Modit? Koska tämä tappaa haluni pelata tätä peliä.

3

Palaa alkuun

En ole leikkinyt lasten kanssa, mutta jos heidän vuorovaikutuksensa koulussa on jotain samanlaista kuin simieni työvuorovaikutus, sanoisin, että se itse asiassa täyttää joitain simiesi tarpeita, kuten tarve seurustella jne.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (3)

Jos tämä viesti auttoi sinua, anna sille hieman XP:tä! Napsauta XP-painiketta tämän viestin oikeassa alakulmassa.
Jos se vastasi kysymykseesi, napsauta "Hyväksy ratkaisuksi". Kiitos!

Joten viikon aikana teini-simuni sai kahdeksan ystävää koulussa. Vain KAKSI oli teini-ikäisiä... Teini-simullani on nyt 6 lapsiystävää... En haittaisi yhtään, jos se olisi yksi tai kaksi, mutta vakavasti? Kuusi? Halusin hänen löytävän jonkun treffeille, ja se mahdollisuus putosi lattialta...

Voisiko uusien ystävien tapaaminen rajoittaa simin ikäryhmään, kun on kyse koulusta? Lapset kohtaavat vain lapsia ja teini vain tapaa teinejä?

Aihe: En löydä uusia ystäviä koulussa (Luettu 8575 kertaa)

Minulla on pieni ongelma Meet New Friends -äänen kanssa koulussa... itse asiassa se ei näy. Tuntuu kuin kaikki paperipojat ja lapsikaupungit eivät olisi koulussa, joten en voi käyttää "Tapaa uusia ystäviä" -sävyä. Tämä oli pieni katastrofi LSD:n koeajossani, kun ensimmäinen perillinen ei voinut tavata teinikoulukaveria, koska kukaan ei ollut koulussa, itse asiassa teini-ikäisiä ei ollut ollenkaan, he kasvoivat nuoriksi aikuisiksi! Söivätkö zombit kaikki lasten NPC:t tai jotain? Sitä tapahtuu myös Isla Paradisossa! Muutin Hansiin, mutta kun Phillip meni kouluun, ainoat äänet olivat Normal Effort, Work Hard ja Slack Off! Mikä EA? Kerro minulle, että tämä on toinen bugi.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (4)

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (5)

Kirjattu

Pelaan The Sims 4:ää huvikseni, joten en välitä, jos minua ei koskaan päädy haastateltavaksi Dynasty Hall of Fameen. ihmiset, jotka pelaavat säilytyksessä, palavat liian helposti eivätkä pidä pelien pelaamisesta, joten en hikoile yksityiskohtia.

"Suurella kyvyllä tulee hienoa ottaa huomioon omat tekonsa!" - puhui NPC Lego Marvel Superheroesissa

Minulle kävi niin muutama päivä sitten. Katselin simin menevän kouluun ja sinne oli tulossa kaikenlaisia ​​hänen ikäisiä lapsia. Nollasin hänet ja seuraavana päivänä kaikki normaalit vaihtoehdot olivat siellä. En tiedä onko tämä sama ongelma, mutta sinun kannattaa tarkistaa se varmuuden vuoksi.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (6)

Kirjattu

Minulla on myös tämä! En ole varma, onko se vika, mutta EA:n piti kiinnittää vain hieman enemmän huomiota yksityiskohtiin. Koulussa on lapsia, mutta kun näet heidät koulun ulkopuolella, he ovat kaikki nuoria aikuisia. Ja kun sain sukupolvia, kuvitteellinen ystäväni sanoi minulle, että minun pitäisi järjestää teinibileet. Mutta oli yksi ongelma... teiniä ei ollut! Kerran teinipoikani meni kouluun ja tapasi tytön, joka oli TEINI! Ja otin häneen yhteyttä koulun ulkopuolella ja hän oli TEINI! Se oli mahtavaa! Kutsuin hänet kotiini ja hän tuli ja kyllä, he tekivät läksynsä yhdessä ja tavaraa (itse asiassa en muista mitä tapahtui) ja kun hän meni kotiin, minä jotenkin vainosin häntä.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (7)

Mutta hänellä ei ollut kotia missään. Hän nousi taksiin ja ajoi vesiputoukselle, nousi ulos ja käveli reunaan ja katosi! Seuraan myös kulkukissoja ja koiria ja ne tekevät samaa, paitsi eri paikoissa. Se on niin satunnaista!
Oho, menin taas aiheen vierestä.
Mutta joo, jos joku tietää jotain, laittakaa viestiä! Haluaisin löytää ratkaisun tähän!
Toivottavasti tämä auttoi!
Hyvää simulointia.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (8)


Foxx

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (9)

Kirjattu

Missä sanat epäonnistuvat musiikki puhuu.
~Hans Christian Andersen

Voit pakottaa teini-ikäiset kotikaupunkiisi, mutta heistä tulee "kodittomia". Simisi voi silti kutsua heidät kylään tai keskustella puhelimessa. Käytä aikuista katsomaan paperipoikaa/tyttöä (tai tee tämä, kun lapsi on kotona koulusta). Kutsu lapsi sisään. Osta syntymäpäiväkakku ja järjestä lapselle syntymäpäiväjuhlat. Seuraavana päivänä ilmestyy uusi lapsi paperin kanssa. Toista tarvittaessa. On selvää, että sinun on pidettävä uusi teini kotonasi, kunnes lapsesi/teini palaa, tai olla tarpeeksi ystävällinen, jotta he voivat tulla käymään, jos kutsut heidät. Yleensä teen molempia, jos nuoret eivät saa suhdetta sopivalle tasolle koulun jälkeisenä aikana.

Toivon tämän auttavan. Se ei ole tietääkseni huijausta, koska et tee mitään huijareilla tai käytä mitään myymälätuotteita.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (10)

Kirjattu

�Tässä maailmassa ei ole mitään pehmeämpää tai ohuempaa kuin vesi. Mutta pakottaakseen kovan ja periksiantamattoman, sillä ei ole vastinetta. Että heikko voittaa vahvan, että kova väistyy lempeälle - tämän tietävät kaikki. Silti kukaan ei kysy vastaavasti.�
Lao-Tse

Siirrän tämän Sekalaiset ohjetaululle. Kyse on enemmän pelivirheistä kuin todellisista teknisistä ongelmista.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (11)

Kirjattu

Dellena

Minulla on sama ongelma Appaloosa Plainsissani. Se johtuu luultavasti siitä, että EA:n tarinan eteneminen ei aiheuta raskauksia. Joten lopulta kaupunki vain vanhenee ilman uusia lapsia. Kaupungissani on kohta suurbuumi (Master Controllerin kautta).

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (12)

Kirjattu

Dellena,

En käytä modeja, mutta olen löytänyt toisen tavan saada suurbuumi. Aloita kaupunki, mikä tahansa kaupunki, et pelasta peliä. Valitse kaikki kaupungin parit, joista pidät. Jokainen kotitalous vuorotellen: Aloita perheen pelaaminen, kunnes sinulla on varaa hedelmöityshoitoon. Minun ei tarvitse selittää seuraavaa vaihetta

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (13)

. Poistu kotitaloudesta, häätä pariskunta ja säästä roskakoriin. Toista, kunnes sinulla on tarpeeksi raskaana olevia pareja. Poistu pelistä.

Nyt aina, kun peli näyttää siltä, ​​että se tarvitsee uutta verta, ota yksi perhe roskakorista ja sijoita heidät tyhjään taloon muokkaa kaupunkia. Sinun ei tarvitse tehdä mitään perheen kanssa tämän jälkeen. Kaksoset ja kolmoset, eivät omasi, ovat niin söpöjä.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (14)

. (Ei saa käyttää haasteissa jne.). (Voit tehdä tämän nopeammin käyttämällä huijareita saadaksesi myös hedelmällisyyshoidon.)

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (15)

Kirjattu

�Tässä maailmassa ei ole mitään pehmeämpää tai ohuempaa kuin vesi. Mutta kovien ja periksiantamattomien pakottamiseksi sillä ei ole vertaa. Että heikko voittaa vahvan, että kova väistyy lempeälle - tämän tietävät kaikki. Silti kukaan ei kysy vastaavasti.�
Lao-Tse

Okei, palaan tähän ongelmaan. Se toimi hyvin yhtenä sim-päivänä ja seuraavana ei. Olen nollannut sim-kortin, nollannut kaupungin, tyhjentänyt välimuistit ja käynnistänyt tietokoneen uudelleen. Yritän seuraavaksi poistaa ja korvata koulun. Kouluun tulee paljon lapsia, joten nuorten puute ei ole ongelma. Katson tarkemmin varmistaakseni, etteivät he kaikki ole teiniä!

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (16)

Kirjattu

Mikään, mitä olen tehnyt, ei toimi. Sain heidät myös muuttamaan kotiin ja takaisin. Ei. Käytin säästöpistettä (lapsen ensimmäinen koulupäivä), kun tiedän sen toimivan. Ei silti hyvä. Aion yrittää leikkiä eri perheessä, jossa on lapsia kaupungissa, ja jos se ei auta, siirrän perheeni roskakoriin ja takaisin. Olen Sunset Valleyssa kunnianhimojen, sukupolvien ja vuodenaikojen kanssa. Minulla on NRaas-modit Overwatch, Story Progression ja Master Controller. Kaikki on päivitetty. Yritän myös poistaa modeja yksi kerrallaan.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (17)

Kirjattu

Dellena

Poista ne kaikki modeista ja katso, toimiiko se (vahvistaisi, että se on modi), lisää ne sitten takaisin yksi kerrallaan saadaksesi selville, mikä niistä.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (18)

Kirjattu

Muilla kaupungin perheillä oli sama ongelma. Kuitenkin perheeni siirtäminen roskakoriin ja takaisin toimi, joten luulen, että se ei ollut modit. En tiedä miksi epäröin aina käyttää roskakorivaihtoehtoa, kun se toimii niin usein. No niin. Kiitos viestistäsi, Dellen. On aina hyvä tietää, että joku on siellä.

Sims 4 tapaa ystäviä koulussa (19)

Kirjattu

Voivatko Simseni saada ystäviä koulussa?

He eivät tee ystävää, mutta sosiaalinen tarve kasvaa. Inhoan tätä ominaisuutta, koska pidin sim-lasteni ystävystymisestä koulussa. Ainoa tapa löytää heistä ystäviä on saada heidät matkustamaan puistoon ja siellä yleensä leikkii muita lapsia...

Miten ystävystyt luokkatoverisi kanssa?

Katso joitain ideoitamme, joiden avulla voit alkaa rakentaa uusia ystävyyssuhteita koulussa..

Käytä keskustelun aloittajia keskusteluun. ... .

Vietä aikaa ystäväsi ystävien kanssa. ... .

Puhu jollekin, joka on omillaan. ... .

Etsi yhteisiä kiinnostuksen kohteita. ... .

Ole tavoitettavissa. ... .

Kysy avoimia kysymyksiä..

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 25/09/2023

Views: 6509

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.