Kaksi muukalaista, jotka tapaavat viisi kertaa (2023)

Seattle, WAThe Hollywood Times) 20.9.2018 – Marcus Markoun Kaksi muukalaista, jotka kohtaavat viisi kertaa, rasismin ja köyhyyden ajankohtaisista aiheista. Tämä pakollinen elokuva on valittu lukuisille korkean profiilin elokuvafestivaaleille ja voittanut monia palkintoja. Tämän live-elokuvan lyhyttähdet Laurence Spellman (Ready Player One), Sargon Yelda (C.B. Strike), Dimitri Andreas (Tyrant) ja Alistair Cameron ( Hiljainen todistaja).

Kaksi muukalaista, jotka tapaavat viisi kertaa (2)

Alistair ja Samir tapaavat viisi eri kertaa ja puolustavat ystävyyttä ja myötätuntoa erosta ja epäluottamuksesta.

Tämä elokuva liikutti minua, kun se alkoi aivan loppuun asti. Se vangitsi keitä me olemme yhteiskuntana, ihmisinä, ihmisinä, jotka elävät sen mukaan, mitä meille kerrotaan ja kuinka vanhempamme ja esi-isämme ohjaavat meitä.

Toinen kerta

Alusta alkaen näet tarinan, joka alkaa toisesta tapaamisesta Alistairin ja Sammin kanssa! Olet ihastunut tapaan, jolla Alistair kohtelee Samia. He ovat kassapisteessä (ATM) ja Alistair on kärsimätön, näennäisesti kiireellä eikä ole iloinen siitä, että Sammi kestää hieman kauemmin. Kommentteja esitetään syvästi huolestuttavia, Sammi. Kommentit, joiden taustalla on yksinkertainen: "Minulla on vähän kiire, olisitko niin ystävällinen ja jatkaisit?"

Kaksi muukalaista, jotka tapaavat viisi kertaa (3)Ehkä Cashpoint ei toiminut kunnolla, ehkä Sammi otti näytöltä näkemästään, jokin saattoi häiritä häntä. Oli se sitten mikä tahansa, Alistair ei pitänyt, ja hän herjasi miehelle, jota hän ei koskaan ennen tavannut, tai niin hän uskoi.

Kolmas kerta

Alistair on työhaastattelussa useita vuosia myöhemmin. Nämä kaksi ihmistä haluavat saada hänet toimimaan ja haluavat esitellä hänet toimitusjohtajalleen. Sammi kävelee sisään, eikä Alistair voi muistaa heidän tapaamistaan, kun Sammi toteaa: "Emmekö ole tavanneet aiemmin, Kassapisteessä?" Alistair ei muista…

Kaksi muukalaista, jotka tapaavat viisi kertaa (4)Neljäs kerta

Alistair on alhaalla ja ulkona, koditon ja siitä on muutama vuosi myöhemmin. Hän kerjää rahaa, kun rennosti pukeutunut mies kävelee ohi. Alistair huutaa häntä nimeltä. "Sammi", hän sanoo. "Muista minut? Hylkäsit minut työn takia." Nyt on Sammin vuoro kieltää Alistairin tapaaminen. Mutta Sammi tekee jotain uskomatonta. Hän antaa Sammille rahaa Cashpointista sitoakseen hänet. Alistairin kyyneleet valuvat, kun kipu jättää hänet. Kaikkien noiden vuosien tuska, vihan syleily, suru ja hänen katumuksensa menneisyyttään kohtaan. Tämä liikutti minua eniten.

Viides kerta

Tämä on tarinan uskomattomin osa. On vuosia myöhemmin ja he tapaavat vihdoin jälleen. He ovat vanhempia, toinen on menettänyt järkensä, kun toinen on vapaaehtoinen. Toisen ilme kertoo toiselle kaiken. Sinun täytyy katsoa tämä elokuva.

Ensimmäinen kerta

Tämä kertoo tarinan molempien ihmisten elämästä. Tämä selittää, kuinka kaikki alkaa, mistä kaikki alkoi ja miten se jatkuu. Tämä kirjoittaja huusi; Tämä olin minä"! Olin Alistair! Aion tehdä jotain, joka liikuttaa sinua, muuttaa sinut ja toivottavasti vie sinut "tarinasi" muuttamisen polulle. ÄLÄ anna tämän tulla sinuksi. Tarinasi EI ole kiveen hakattu.

Haluan kertoa teille, miksi tämä elokuva on niin liikuttava, pakko nähdä ja kuinka se vaikutti minuun syvästi henkilökohtaisella tasolla. Haluan kuitenkin korostaa, että jakamiseni on vain sitä, jakamista, enkä tämän arvostelun kirjoittamista minusta, vaan miksi tunnen olevani niin pakko jakaa "tarinani", koska jos se muuttaa vain yhden ihmisen, kuten tämä elokuva teki minulle, onnistuin tekemään työni kirjailijana.

Viimeisen kahden vuoden aikana olen joutunut vaikeisiin aikoihin. Julkisesta avusta, työkyvyttömyydestä, lukemattomista haastatteluista ja "erityisen" kulttuurin syyttämisestä epäilyksistäni. Se oli heidän vikansa, totesin! Minä olen UHRI, väitin! He ovat niitä, joiden täytyy olla työttömänä, EI MINÄ! Tämä on MINUN MAANI, ei heidän! Ja jatkoin. Tämä elokuva näkyi elämässäni, äänessäni, raivossani ja halveksunnassani "heitä" kohtaan. Kuinka vanhurskas uskoinkaan olevani. Kuinka paljon uskoinkaan olevani velkaa! Voi poika olin väärässä.

Olin melkein kuin Alistair, mutta minulla oli kaksi lasta ja vaimo, 3 koiraa ja 2 kissaa. 5 kuukautta myöhässä vuokrasta, melkein menetän autoni ja vastaavat. Mikä on pointtini? VIHA! Se on pointtini! Kerron sinulle, milloin kaikki muuttui. Kun pysähdyin katsomaan miestä peilistä ja aloin ottamaan vastuuta teoistani, koska KUKAAN EI tee meille mitään, mihin emme anna heille lupaa. Siksi minut hylättiin ja hylättiin ja hylättiin. Sitten eräänä päivänä, viime huhtikuussa, sähköposti tuli yrityksen henkilöltä, joka halusi haastatella minua. Pelkäsin koodaustestejä, uudelleen hylkäämistä ja alusta. Hän ei testannut minua ja läpäisi minut toisella kierroksella. Jaoin koodini, ja seuraava haastattelija näki, mitä voisin tehdä, ja he ryntäsivät minut kolmannelle ja viimeiselle kierrokselle.

Huhtikuun 18. päivänäth, 2018, minulle puhunut mies kysyi minulta seuraavaksi palkkavaatimukseni 45 minuutin suuren keskustelun jälkeen. Hän sanoi, että jos hän maksaa minulle mitä halusin, luvan saaminen kestää viikkoja tai jos hyväksyn hänen tarjoamansa, voin aloittaa heti. Riittää, kun sanon, otin tarjouksen vastaan ​​ja aloitin heti. Nyt olen ostanut uuden auton, jonka luottopistemäärä on 497 ja joka nousi 61 pistettä kolmessa kuukaudessa, minulla on 401 000, säästöjä minulle ja vaimolleni, lapsilleni ja uutta elämäniloa. Vihani on laantunut, ja voin turvallisesti todeta, että se, mikä oli ennen raivoavaa helvettiä, on nyt välkkymistä. Niin, ja muuten, juuri se toimitusjohtaja, jolle työskentelen, on menneisyydessä "VALITSIN VIHAAN JA SYYTTÄMÄN" ihmisrotua. Voi voi kuinka kohtalolla on hauska tapa opettaa meille oppitunteja.

Mitä järkeä tässä on? Olen vastasyntynyt Alistair, jolla on uusi ilme elämään, ja se voi tapahtua sinulle ja tulee tapahtumaan. Mitä tarinaa vanhempasi kertoivat, että sinun on elättävä heidän uskomustensa vuoksi tai "luomamiesi" uskomusten takia, jotka ovat perusteettomia, TÄYTYY muuttaa tai epäonnistut varmasti! LOPETA hulluus ja muuta "haisevaa ajattelua"! LOPETA sen minkä uskot olevan oikein ja LOPETA syyllisen etsiminen. Ala katsoa henkilöä peilistä, kuten edesmennyt Michael Jackson lauloi. Se on niin totta.

Tiedätkö, minun täytyy kertoa sinulle, että perjantaina eräs henkilö päästettiin irti ja meille kerrottiin joukkueena. Tunsin myötätuntoa tuota miestä kohtaan, koska OLIN se mies. Hän kuuluu samaan ihmisrotuun, jota minä syytin. Hän on ammattilainen ja pitää hänestä. Haluan auttaa häntä. Hänellä on 4 lasta ja nyt tunnen häntä myötätuntoisesti. Minun on löydettävä tapa kertoa hänelle, että se on ok, ja olen täällä häntä ja hänen perhettään varten. Mikä minussa muuttui? No, en ole uskonnollinen enkä harjoita mitään, mutta kuten apostoli, Paavali kärsi vuosia, minäkin olen kärsinyt, ja elämäni muuttui sen mukana vasta "MINÄ MUUTTIN".

Kun katsot tätä elokuvaa, mieti itseäsi, tekojasi ja ketä ne vaikuttavat. Mieti, kenet tapasit, ja kysy: "Olenko tavannut sinut aiemmin? Näytät tutulta." Mieti pitkään ja hartaasti seuraavaa asiaa, jonka teet tai sanot kenellekään, sillä sillä on seurauksia. Muuta tuo negatiivinen ajatus positiiviseksi hetkeksi tarinassasi, luvussasi ihmiskunnan kirjassa. Tee tarinastasi inspiraatiota, iloa ja rakkautta.

Jos voin jättää sinut yhteen ajatukseen, ajattele sinua ja perhettäsi ennen kuin avaat suusi. Meille annettiin kaksi korvaa ja yksi suu, joten voimme kuunnella kaksi kertaa niin paljon kuin puhumme. ÄLÄ puhu väärin kenestäkään, älä oleta mitään, sillä se on tuhosi.

KATSO TÄMÄ ELOKUVA ja mieti, kenet olet tavannut ja voitko muuttaa elämäsi tarinaa, sillä se ei ole koskaan kiveen hakattu.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated: 08/09/2023

Views: 6511

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.