Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (2023)

Tämä Dying Light 2 -opassivu sisältää esittelyn Veronika-tarinatehtävästä - tapaa Veronika, observatorio, kaksintaistelu valssin kanssa.

Viimeisin päivitys: 10. maaliskuuta 2022

Lähetä Kommentti

1

Tällä sivullaKuoleva valo 2opas, voit löytääesittely Veronika-päätehtävästä. Seuraavasta esittelystä opit, mistä löytää Veronika Ryan, kuinka päästä kohtaamispaikkaan Veronikan kanssa padon varrella, päästä turvallisesti observatorioon, palauttaa virtalähde, päästä tietokantaan, mistä löytää esto ja miten paeta ja taistella valssin kanssa.

 • Palkinnot tehtävän suorittamisesta
 • Etsi Veronika Ryan
 • Tapaa Veronika lähellä patoa
 • Puhu Veronikalle
 • Mene kemikaalien läpi observatorion sisäänkäynnille
 • Mene observatorioon
 • Palauta sähköt rakennukseen
 • Tapaa Veronika lähellä hissiä
 • Palauta virta lohkoon C
 • Avaa oven lukot upseerihuoneesta
 • Etsi esto
 • Päästä eroon Renegadeista
 • Puolusta Veronikaa Walt's Renegadesilta
 • Etsi Veronica
 • Juokse karkuun valssia
 • Voita valssi

Palkinnot tehtävän suorittamisesta

 1. XP - taistelu: 3500
 2. XP - parkour: 3500
 3. Weapon Talisman (renegade mask)
 4. Sotilaallinen Medkit
 5. Vanhan maailman rahat: 2000
 6. Päätehtävän avaaminen,Läpimurto

Etsi Veronika Ryan

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (1)

Sinun täytyy selvittää, missä Veronica ontakaisin vanhaankaupunkiin, joten käytä nopeaa matkaa ja valitse mikä tahansa paikka Old Villedorista. Siirry sitten kohtaanBasaari.

Voit oppia Veronica Ryanin olinpaikastaBarney, joka on kirkon alemmalla tasolla.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (2)

Sinun täytyy tutkiapiilopaikkaCourtesan Row Streetillä Houndfieldin pohjoispäässä. Mene sisään rakennukseen yhden ensimmäisen kerroksen ikkunaluukun kautta.

Käsittele ensimmäinen luopio ja saavuta lukittu ovi, jossa sinun on käytettävä lukkotikkua (matala lukitustaso).

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (3)

Viereisessä huoneessa on joukko luopioita, ja siellä on mahdollisuus hyökätä heidän kimppuunsa yllättäen.

Etsi taistelun jälkeen toinen suljettu ovi ja käytä lukkoja. Pienestä varastohuoneesta löydät Vincenzon, ja voit puhua Veronicalle radiopuhelimella.

Tapaa Veronika lähellä patoa

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (4)

Käytä nopeaa matkustamista päästäksesi takaisin kaupungin keskustaan ​​ja mene sitten osoitteeseenpatoGarrisonin alueen länteen. Se on alue, jossa olet jo käynytObservatoriopäätehtävä.

Matkalla kohtaamispaikkaan muista miinakenttä - voit yrittää löytää miinat tai kiivetä padon viereen.Veronikaodottaa rakennuksen sisällä padon toisella puolella (kuva yllä).

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (5)

Kun tapaat Veronikan, sinun on tehtävä avalinta- voit luottaa häneen ja kertoa hänelle Miasta tai pitää sen omana tietonasi ja välttää täydellistä selittelyä. Sinun on myös kysyttävä Veronikalta, kuinka päästä maanalaiseen kompleksiin.

Puhu Veronikalle

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (6)

Nyt sinun on mentävä observatorion sisäänkäynnin lähelle. Kerro Veronikan kanssa keskustelun aikana, että olet valmis liittymään hänen suunnitelmaansa.

Mene kemikaalien läpi observatorion sisäänkäynnille

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (7)

Saat injektion, joka tuleeimmunoi Aiden väliaikaisesti keltaisia ​​kemikaaleja vastaan, eli kosketus heihin ei johda hahmon immuniteetin heikkenemiseen.

Sinulla onvähemmän kuin minuuttipäästäkseen määränpäähän. Aloita juokseminen saastuneilla keltaisilla alueilla äläkä yritä löytää vaihtoehtoisia polkuja. Kiipeilyreitti näkyy kuvassa ja sinun pitäisi päästä määränpäähän ennen kuin aika loppuu.

Mene observatorioon

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (8)

Jatka kiipeilyä aloittaen keinumalla köydestä, muttasinulla ei ole aikarajaaenää. Liiku varovasti, koska kemikaalit ovat taas tulleet myrkyllisiksi Aidenille.

Kiipeämisen aikana kiinnitä ylempiin keltaisiin elementteihin tarttumiskoukkua, kuten olet tehnyt aiemminkin. Sinun täytyy saavuttaa luukku ja sen avaamisen jälkeen mennä sisään.

Palauta sähköt rakennukseen

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (9)

Mene alas portaita ja saavutettuasi oven, jonka läpi näet joukon zombeja, kuuntele keskustelua Veronikan kanssa.Valmista UV-taskulamppuaktiivisena gadgetina ja paina vasta sitten vihreää painiketta. Sinun täytyy juosta alueen läpi hirviöiden kanssa, ja voit käyttää UV-taskulamppua pelotellaksesi heidät pois. Älä pysähdy ennen kuin saavutat osittain avoimen oven.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (10)

Pääset ylemmille parvekkeille. Ennen kuin saavutat alareunassa olevan oven, yritä päästä eroon kaikista alueen zombeista - voit käyttää tätä tilaisuutta hyökätäksesi heidän kimppuun korkeammilta alustoilta. Suosittelemme tekemään niin, koska ovi on kiinni ja sinun on suoritettava minipeli sen avaamiseksi.

Siirry seuraavassa osiossa generaattoriin palauttamaan virransyöttö. Tämän ansiosta tapat kaikki alla olevat hirviöt.

Tapaa Veronika lähellä hissiä

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (11)

Pian tämän tehtävän tavoitteen saavuttamisen jälkeen saat tietää, että Veronican hissi on lakannut toimimasta. Kuulet Veronican pyynnöt korjata ongelman mahdollisimman nopeasti, mutta tällä tehtävällä ei ole aikarajaa, eikä sinun tarvitse kiirehtiä sen suorittamiseen.

Mene kuvan mukaiseen yläkerran pieneen huoneeseen, josta löydät laatikon kaapelilla. Ota se ylös ja vedä se.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (12)

Muista, että kaapelin pituus on rajoitettu, joten käytä parkour-liikkeitä matkallasi liitoskohtaan - olemme merkinneet sen kuvaan.

Voit nyt mennä hissiin ja soittaa Veronican kanssa painamalla painiketta.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (13)

Hississä ajaessasi Veronicaan liittyy pieniä valintoja - rauhoittelet Veronicaa tai hankit häneltä uutta tietoa (tai vain vaikenevat). Se ei vaikuta tehtävän jatkokulkuun, vain Veronican yksittäisiin vastauksiin.

Palauta virta lohkoon C

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (14)

Hissistä poistuttuasi kohtaat lukitun oven. Huomaa kattopaneelit (yllä oleva kuva) - osa niistä puuttuu, joten voit hypätä lähelle kattoa ja mennä joidenkin huoneiden yläpuolelle. Kurkota vihreään painikkeeseen - sen painaminen avaa käytävän Veronicalle.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (15)

Paikanna nyt tuuletusakseli. Käytä sitä päästäksesi seuraavaan vihreään painikkeeseen.

Etsi vihreä paneeli, ota kaapelit siitä ja vie ne punaiseen paneeliin, jonka ohitit. Sen jälkeen puhu Veronikalle. Menet hänen kanssaan keskustietokantaan, mutta siellä oleva ovi suljetaan.

Avaa oven lukot upseerihuoneesta

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (16)

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (17)

Viime kädessä sinun täytyy päästä kuvan 1 ohjauspaneeliin ja käyttää siinä olevaa GRE-käyttönäppäintä.

Palaa Veronicaan. Jälleen kerran sinun on löydettävä vaurioituneet kattoosat. Lisäksi vedä arina ulos kuvasta 2 päästäksesi Veronican toimistoon ja oppiaksesi hänen roolistaan ​​GRE-rakenteissa. Uuden keskustelun aikana Veronican kanssa voit esittää hänelle 2 valinnaista kysymystä tai jatkaa matkaasi kohteeseenkeskustietokantaheti. Katsauskohtaus tulee näkyviin.

Etsi esto

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (18)

Uusi tehtävätavoite on melko vaativa, koska siinä on amääräaika- sinulla on1 minuutti ja 5 sekuntialöytää ruisku tullakseen immuuniksi kemikaaleille.

Lähtöpisteen vasemmalla puolella löydät tikkaat. Käytä sitä päästäksesi huoneen ylemmälle tasolle.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (19)

Tehdäpitkä hyppyylähyllyltä. Ensin päähenkilö tarttuu tankoon ja hyppää sitten ruutuunkeskellä roikkuva esine. Aidenin pitäisi napata se.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (20)

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (21)

Älä päästä irti. Liiku hitaasti vasemmalle. Lopulta sinun on saavutettava paikka, josta on mahdollista hypätä toiselle ylemmälle polulle (kuva 2).

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (22)

Paina painiketta avataksesi käytävän seuraavaan huoneeseen. Hyppää alas alemmalle tasolle ja saavuta merkittyensiapupisteseinälle, josta löydät etsimäsi estolaitteen.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (23)

Kohtaus, jossa Veronica etsii tietokannasta, alkaa, jonka aikana voit pyytää häntä tarkistamaan 3 henkilöä - Mia, Aiden ja Waltz. Voit valita ne missä tahansa järjestyksessä, koska kaikki kolme tarkistetaan joka tapauksessa.

Päästä eroon Renegadeista

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (24)

Sinun on eliminoitava luopiot, jotka ilmestyivät huoneeseen, jossa olet juuri kiipeänyt. Sinulla on mahdollisuus hyökätä heidän kimppuunsa yllättäen, vaikka hiippailu ei olekaan pakollista. Palaa Veronicaan taistelun jälkeen.

Puolusta Veronikaa Walt's Renegadesilta

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (25)

Mene osoitettuun oveen ja paina vihreää painiketta. Näytölle tulee leikkauskohta, jossa esiintyy muita luopioita, ja tällä kertaa heidän kanssaan taisteleminen on pakollista. Muista kranaatit tai Molotov-cocktailit, joilla voit hyökätä lähellä olevia vihollisia vastaan.

Etsi Veronica

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (26)

Mene Veronicaan vielä kerran. Ovi on lukossa ja sinun täytyy kiivetä uudelleen päästäksesi ylempään käytävään. Kävele lineaarista polkua, joka johtaa kohti hissiä. Lopulta tulet paikkaan, jossa tapaat Veronican ja valssin.

Juokse karkuun valssia

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (27)

Anpakopaikka, samanlainen kuin päätehtävässä nimeltäänSoitetaan valssia!laukaisee. Älä yritä taistella sinua jahtaavaa valssia vastaan, vaan keskity juoksemiseen ja esteiden ylittämiseen tai välttämiseen pysähtymättä. Helpoin tapa eksyä on kuvan mukaisia ​​portaita pitkin - heidän kanssaan huoneessa käänny heti oikealle ja mene ylös. Palaat pintaan johtavaan luukkuun.

Voita valssi

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (28)

Akaksintaistelu valssin kanssaalkaa, mutta tämä ei ole vielä "täysimääräinen" kohtaaminen pomon kanssa - tätä tehtävää varten sinun on "vain" riistettävä häneltä noin puolet hänen terveysbarstaan.

Valssilletavallisia lähitaisteluhyökkäyksiä, voit käyttää estämistä, torjumista tai väistämistä.Vahvoja hyökkäyksiävoi olla ongelmallisempaa, ja tässä tapauksessa väistelyt ovat pakollisia.

Dying Light 2: Veronika - läpikäynti (29)

Lisäksi voit heikentää valssia esimerkiksi Molotov-cocktaileja tai aseita, jotka asettavat vihollisille negatiivisen tilan (palava, myrkyllinen jne.).

Kun Waltz menettää noin 50 % kuntopalkistaan, tämän tehtävän päättävät kohtaukset ilmestyvät ruudulle.

FAQs

How do you complete Veronica's quest in Dying Light 2? ›

Objectives:
 1. Find Veronika Ryan. Search the Bazaar. Go to the hideout at Courtesan Row Street. Get rid of the Renegades. ...
 2. Meet Veronika near the dam.
 3. Talk to Veronika.
 4. Get through the chemicals to the Observatory entrance.
 5. Enter the Observatory.
 6. Go to the B Block.
 7. Restore power to the building.
 8. Meet Veronika near the elevator.
Feb 15, 2022

Can you trust Veronika in Dying Light 2? ›

In Dying Light 2, you must put your faith in Veronika, even though your decision doesn't matter much right now. In Villedor, you'll encounter a lot of bad people, however, Veronika is mostly on your team.

Should you help Juan or find Veronika? ›

Choosing to help Juan discover the truth, will instead see you skip the Observatory with Veronika, and you will head directly toward the dam and the Colonel. This greatly speeds up the final part of the game, and you get toward Now Or Never, and X-13 much quicker.

Should I talk to Lawan or Veronika Dying Light 2? ›

Out on the rooftop, you can choose between speaking with Lawan or just go straight to meet with Veronika. Talking to Lawan is the “better” option, but it doesn't really matter whether you stay or not.

What is the hardest mission in Dying Light 2? ›

The Hardest Choices in Dying Light 2
 • The Water Tower - The Peacekeepers or The Survivors. After Dying Light 2's first story chapter, players will enter Villedor, the central city of the entire game. ...
 • The Broadcast - Frank, Jack Matt, or Juan. ...
 • No Mercy/Deals With the Devil - Kill Hakon or Let Him Live.
Jun 25, 2022

How do you unlock Veronica's quest? ›

to get this quest you need to have veronica as your companion, and you need to have already decided to replace elder mcnamara or not. she will randomly ask you if you have a minute, then go on to tell you she needs to return to the brotherhood of steel to figure things out. go with her as soon as you have time.

Can you hook up with Lawan in Dying Light 2? ›

In short, no, you cannot romance Lawan in Dying Light 2. While a romance system doesn't exist in the game, your choices determine whether you get a good or bad outcome.

Can Aiden get with Lawan? ›

Aiden and Lawan's relationship frequently borders on romantic, with the game hinting several times that their bond is more than just a friendship. However, Dying Light 2 does not feature romanceable NPCs, so your choices won't affect whether Lawan and Aiden's bond remains a friendship or blossoms into a romance.

Should I tell Matt about Demoulin? ›

It will be Demoulin, who is working for Juan and came here to negotiate with Butcher's people. He will ask you to keep his visit to Renegades a secret to Jack Matt. You can choose to tell Jack or keep it a secret. The option that you choose will not affect any major decision.

Is Veronika the last mission? ›

One of the final story missions, Veronika, sees Aiden going in search of ex-GRE member Dr Veronika Ryan.

Should I talk to Lawan or see Veronika? ›

Out on the rooftop, you can choose between speaking with Lawan or just go straight to meet with Veronika. Talking to Lawan is the “better” option, but it doesn't really matter whether you stay or not.

Should I drink or refuse Juan? ›

Here you can choose to refuse or drink Juan's booze, and again, it's not a meaningful choice. It might feel like refusing would offend him - it's an expensive drink, after all - but if you decline he simply makes a comment about it being smart not to mix business and romance.

Does Aiden have a crush on Lawan? ›

At various points in the story, Lawan gives hints towards having something for Aiden, and you as Aiden can reciprocate those feelings. There isn't ever any concrete bond between the characters though, with merely a slight change to the ending depending on some of the choices you made throughout.

Is Lawan in love with Aiden? ›

Depending on player choice, Lawan's relationship with Aiden will be either platonic or hint at potential romance.

How to get romance with Lawan? ›

In short, there is no Dying Light 2 Lawan romance, and though you can have close moments with her character - and even try to display your affection (pictured above) - ultimately, there is no explicit option to romance her.

How do I get Veronica as a companion? ›

If the player engages Veronica in conversation, she will express her desire to travel with you outright. Veronica is most likely the easiest companion to aquire due to the fact that there is absolutely no requirement for obtaining her.

How do I start the Veronica companion quest? ›

After you start traveling with Veronica and visit a bunch of different locations in the Mojave Wasteland, she will automatically begin a conversation with you and start the quest 'I Could Make You Care. ' There are nine different triggers for this quest, but players only have to complete three to start the mission.

How do you get a girlfriend in Dying Light 2? ›

In short, no, you cannot romance Lawan in Dying Light 2. While a romance system doesn't exist in the game, your choices determine whether you get a good or bad outcome. So, at the end of the day, you can still run away with the City's most fearsome rogue if you play your cards right.

How do you get the secret ending in Dying Light 2? ›

This is how you get it:
 1. Spare Hakon In Old Villedor.
 2. Give The Radio Tower To Frank.
 3. Save Frank In Breakthrough.
 4. Spare Hakon And Stop Lawan From Killing Him In No Mercy.
 5. Let Lawan Detonate The Bombs In X13.
May 24, 2023

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 29/07/2023

Views: 5937

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.