Dead Island 2 vs. Dying Light 2: mikä peli sopii sinulle parhaiten? (2023)

ominaisuudet

Dying Light 2:lla ja Dead Island 2:lla on paljon yhteistä, mutta niiden erot ratkaisevat viime kädessä, mikä zombiepeli on sinulle paras zombiepeli.

Pinnalla,Kuollut saari 2jaKuoleva valo 2näyttävät ja pelata kuin hyvin samankaltaisia ​​pelejä. Ei ole yllättävää, sillä molemmat voivat jäljittää juurensa vuoteen 2011Kuollut saari. Työskenneltyään pelin parissa kehittäjä Techland lähti omalle tielleen luodakseen henkisen jatko-osanSammuva valo,jota seuraa Dying Light2. Ja sitten Deep Silver antoi Dambuster StudiolleKuollut saariohjakset (pitkän ja monimutkaisen kehityssyklin jälkeen). Ulkonäkö voi kuitenkin pettää.

Sillä aikaaKuollut saari 2jaKuoleva valo 2jakaa monia yhtäläisyyksiä (eli molemmat ovat ensimmäisen persoonan zombiepelejä, joissa on kevyt roolipelin etenemismekaniikka), niissä on myös monia eroja. Näitä ovat ääni, aseet ja itse zombit. Tässä on vain muutamia, jotka olemme huomanneet auttamaan sinua päättämään, mikä peli sopii sinulle. Älä huoli; spoilerit pidetään minimissä.

Dead Island 2 vs. Dying Light 2 -erot:Päähenkilös

Vaikka heillä on yhteisiä ominaisuuksia (sankarit, joilla on vaikuttava kestävyys ja taitopuut), päähenkilötKuollut saari 2jaKuoleva valo 2eroavat huomattavalla tavalla.

SisäänKuollut saari 2, pelaajat aloittavat pelin poimimallayksi useista hahmoista. Jokaisella niistä on ainutlaatuiset tilastojakaumat (esim. nopeampi terveyden palautuminen, korkeampi puolustus) ja aloitustaidot, jotka määrittävät pelityylit. Myöhemmät taidot voidaan hankkia (ja muuttaa) löydettävien "taitokorttien" avulla. Lisäksi jokaisella hahmolla on omat persoonallisuuspiirteensä, mutta ne kaikki toimivat pohjimmiltaan samalla tavalla auttaakseen heitä sopeutumaanKuollut saari 2n kertomus. Varhain he huomaavat olevansa pohjimmiltaan geneettisesti valittuja, jotka ovat immuuneja zombievirukselle. Toki sillä on kerronnallisia seurauksia myöhemmin, mutta se on myös syy, miksi zombien puremat eivät tee heille mitään.

Ilmoitus

Mainos – sisältö jatkuu alla

(Video) 10 päivää hullukodissa (perustuu tositarinaan) täyspitkä elokuva

Kuoleva valo 2sillä välin on vain yksi pelattava päähenkilö, joka käy pelin läpi miten pelaajat haluavat. Vaikka hänellä on tilastoja, ne määräytyvät enimmäkseen hänen varustetuista varusteistaan. Oikeilla latauksilla pelaajat voivat helposti muuttaa koontiversioitaan, jos niin haluavat. Toisin kuinKuollut saari 2,Kuoleva valo 2päähenkilö ei ole immuuni zombievirukselle; hän on yhtä tartunnan saanut kuin kaikki muutkin, ja ainoa asia, joka pitää hänet ihmisenä, on UV-valo. Tällä tekijällä on suuri osa pelin tutkimisessa ja kerronnassa.

Dead Island 2 vs. Dying Light 2 -erot:Taistelu

TaistelujärjestelmätKuollut saari 2jaKuoleva valo 2jakavat paljon yhtäläisyyksiä samanlaisten esi-isiensä ansiosta. Erityisesti molemmat pelit keskittyvät zombien pilkkomiseen aseilla. Pelaajien tulee ketjuttaa yhteen potkut, kevyet hyökkäykset ja raskaat hyökkäykset, mutta myös pysyä puolustuksessa lohkoilla ja väistöillä. Mutta näistä yhtäläisyyksistä huolimattaKuollut saari 2jaKuoleva valo 2tarjoavat pohjimmiltaan erilaisia ​​lähestymistapoja taisteluun.

Yleensä ottaen,Kuollut saari 2on kahdesta otsikosta "arcadellisempi". Taistelu on nopeampaa, ja voit väistää loputtomasti joka suuntaan. Sillä aikaaKuollut saari 2ei ole järjestelmää, joka hidastaa aikaa aina, kun pelaaja ajoittaa oikein väistyksen tai lohkon, mutta he voivat teloittaa zombeja, jos he torjuvat tai väistävät zombien täydellisesti (tai kaatavat zombien). Myöhemmin pelissä pelaajat voivat avata superrage-tilan. Lisää arcade-tunnelmaaKuollut saari 2on keskittynyt suuresti ympäristötaisteluihin, sillä pelaajat voivat ketjuttaa yhteen öljyä, vettä, happoa, sähköä ja tulta viedäkseen suuria osia zombeja. Mutta monilla zombeilla on omat elementtisuhteensa, jotka tekevät niistä vastustuskykyisiä näille elementeille tai mikä pahempaa, kääntävät ympäristön pelaajaa vastaan.

Kuoleva valo 2on itse asiassa hitaampi kahdesta nimikkeestä huolimatta siitä, että se painottaa parkour-pohjaista tutkimusta. Väistäminen on edelleen erittäin hyödyllistä, mutta liian usein ilman taukoa väisteleminen saa päähenkilön kompastumaan ja kaatumaan, mikä ei ole koskaan hyväksi zombien hyökkäyksen aikana. Pelaajat voivat silti iskeä vihollisia, mutta peli ei anna heille teloituskehotetta, jos he väistävät tai estävät vihollisen oikein, lähinnä siksi, ettei ole olemassa täydellistä lohkoa tai väistää (joko vältyt vahingolta tai et 't). Lisäksi heitettäviä tavaroita on rajoitetusti. Jos ne loppuvat, et voi käyttää niitä ennen kuin luot lisää. Nämä järjestelmät tekevätKuoleva valo 2taistelu tuntuu maadoittuneemmalta ja realistisemmalta.

Dead Island 2 vs. Dying Light 2 -erot:Maailma

Monilla zombimedian osilla on useita yhtäläisyyksiä,Kuollut saari 2jaKuoleva valo 2mukana. Molemmissa peleissä yhteiskunta on sekasorron vallassa, ja riippuen siitä, kuinka kauan zombit ovat olleet olemassa, maailma on eri tilassa. Kuitenkin keskeiset, mutta hienovaraiset erot maailmojen välillä auttavat erottamaan ne toisistaan.

Kuollut saari 2tapahtuu keskellä zombie-epidemiaa Kaliforniassa. Ilman kaikkia ruumiita, murtuneita autoja ja hylättyjä matkatavaroita pelimaailma näyttäisi varsin kauniilta. Koska inhimillinen infrastruktuuri on edelleen tavallaan toimivaKuollut saari 2, monissa rakennuksissa on edelleen sähköä, ja etsintäpulmat pyörivät yleensä avainten etsimisen tai kertakäyttöisten katkaisijoiden asettamisen ympärillä. Myös vaikka suurin osaKuollut saari 2pyörii lähitaisteluaseiden ympärillä, aseet ovat saatavilla ja toteuttamiskelpoinen vaihtoehto, koska niitä on äskettäin ollut maailmassa. Vaikka tätä maailmaa voidaan tutkia, se on jaettu erillään oleviin alueisiin.

Ilmoitus

Mainos – sisältö jatkuu alla

(Video) What If Earth Was In Star Wars FULL MOVIE

Kuoleva valo 2Sillä välin sijoittuu kuvitteelliseen eurooppalaiseen Villedorin kaupunkiin monta vuotta zombiviruksen puhkeamisen jälkeen. Koska ihmisyhteiskunta on vain romahtanut, aseet ovat harvinaisuus maailmassa. Pelaajat voivat vapaasti tutkia hajallaan olevaa ja pystysuoraa sijaintia, vaikka se ei olekaan helppo tehtävä (lisätietoja myöhemmin). Pelin edetessä pelaajat voivat tehdä valintoja, jotka vaikuttavat kaupungin ulkoasuun ja tuntumaan sekä sitä, kuka hallitsee sitä. Lisäksi koskaKuoleva valo 2sijoittuu valtavaan, avoimen maailman kaupunkiin, peli keskittyy vahvasti parkour-taitoon, ja se antaa pelaajille jopa kamppailukoukun ja varjoliittimen.

Dead Island 2 vs. Dying Light 2 -erot:Viholliset

Pelaajat viettävät suurimman osan ajastaan ​​zombipeleissätaistelevat zombeja vastaan. Kaksi zombia ei kuitenkaan saa tartuntaa samalla tavalla. Nämä erot eivät vaikuta pelkästään niiden ulkonäköön vaan myös niiden asettamiin haasteisiin.

Vaikka alkuperäinenKuollut saarisisältää sekä zombeja että ihmisvastustajia,Kuollut saari 2vihollislista koostuu yksinomaan zombeista. Sinulla on tavalliset rappeutuvat shamblerisi ja nopeajalkaiset juoksijat, mutta myös ihastuttavat kehonrakentajat ja turvonneet lihavat zombit, jotka laittavat "ammuksen" ammuksen oksennukseen. Joillakin zombeilla on jopa alkuainesuhtauksia ja ne ovat jatkuvasti tulessa tai purkavat sähköä. Nämä zombit ovat ilmeisesti seurausta satunnaisista mutaatioista ja liittyvät toisiinsaKuollut saari 2arcade-tunnelma. Ne myös räjähtävät ja hajoavat useinkoomisen verisiä tapoja.

Kuoleva valo 2Vihollislista on jaettu ihmisten ja zombien kesken. Riippuen siitä, kenen puolella pelaajat ovat, he taistelevat eri vastustavia ihmisryhmiä vastaan, vaikka yksittäisillä vihollisilla on silti useita erikoistumisvaihtoehtoja. Mitä tulee zombeihin, myös heillä on erilaisia ​​ainutlaatuisia muotoja ja strategioita, joista osa tulee esiin vain yöllä. Toisin kuin zombit muissa peleissä,Kuoleva valo 2'stehokkaammat muunnelmat esitetään zombi-tartunnan "luonnollisina" etenemisenä, mikä auttaa antamaan pelistä realistisemman ja maadoitetun ympäristön.

Dead Island 2 vs. Dying Light 2 Erot: Ainutlaatuinen mekaniikka

Siitä asti kunKuollut saari 2jaKuoleva valo 2molemmissa on paljon kerättävää aseita, niillä on useita perusmekaniikkoja. Esimerkiksi aseita molemmissa peleissä on eri muotoisia ja harvinaisuuksia, ne ovat muokattavissa ja hajoavat jatkuvan käytön jälkeen (vaikka ne ovat paljon kestävämpiä kuin aseetThe Legend of Zelda: Breath of the Wild). Edelleen,Kuollut saari 2jaKuoleva valo 2tarjoavat erilaisia ​​näkemyksiä samoista ideoista sekä ainutlaatuista mekaniikkaa, jotka erottavat toisensa.

Siitä asti kunKuollut saari 2on arcadellisempi, aseet hyödyntävät pelillisiä järjestelmiä. Pelaajat voivat esimerkiksi täydentää näitä esineitä modilla, joka muuttaa tai parantaa sen vahinkotulosta, sekä vaihtelevalla määrällä etuja, jotka muuttavat asetilastoja ja lisäävät passiivisia bonuksia. Lisäksi pelaajat voivat korjata aseita äärettömän monta kertaa ja tasoittaa niitä. jotta heidän tilastonsa skaalautuvat hahmotason kanssa. Rajoitettu raha ja resurssit toimivat kuitenkin esteenä tässä suhteessa.Kuollut saari 2painottaa voimakkaasti pelimaailman jo olemassa olevaa infrastruktuuria. Lukitut ovet voidaan avata kertakäyttöisillä sulakkeilla, ja monet autot ja ikkunat laukaisevat hälytyksiä rikkoutuessaan. Ennen kuin kysyt, nuo hälytykset houkuttelevat / synnyttävät zombeja.

Ilmoitus

Mainos – sisältö jatkuu alla

(Video) Autotelttailu Rainissa vuorella - Kattoteltta - Koira

Kuoleva valo 2pitää kiinni maadoitetuimmista järjestelmistä, jopa asemekaniikassa. Pelaajat voivat silti muokata aseitaan, mutta heillä on käytettävissään vain kolme paikkaa. Lisäksi jokainen mod on jaettu Poweriin (se aktivoituu ladatun hyökkäyksen aikana), Crit (se aktivoituu kriittisen osuman yhteydessä) ja Blast (se aktivoituu passiivisen latauksen jälkeen). Lisäksi nämä modit on sidottu kestävyysjärjestelmään. Voit korjata aseen vain kiinnittämällä modin, mikä tarkoittaaKuoleva valo 2rohkaisee pelaajia päivittämään aseita myöhemmin, ja mikä tärkeintä, mikään ase ei kestä ikuisesti tässä pelissä. Pelin lockpickit voivat kuitenkin kestää pitkään, jos pelaajat osaavat käyttää niitä.

Kuoleva valo 2n allekirjoitus. ja mikä tärkeintä, mekaniikka on sidottu sen tutkimiseen. Pelissä on päivä/yö-sykli, joka on tosin vakio useimmissa peleissä, mutta toisin kuin muut pelit,Kuoleva valo 2Yöjaksot ovat silloin, kun toiminta sujuu. Näinä hämäräaikoina pelin tehokkaimmat zombit metsästävät katuja, ja silloin säännölliset juoksut muuttuvat vaarallisiksi takaa-ajoiksi. Kuitenkin jokainen, joka uskaltaa yön, huomaa, että piilopaikat, joissa nämä UV-säteilyä vastustavat zombit nukkuvat, ovat tyhjiä ja kypsiä ryöstämistä varten. Siitä huolimatta, aina kun päähenkilö poistuu auringon tai UV-lamppujen luota,Kuoleva valo 2alkaa lähtölaskenta. Jos se saavuttaa nollan, päähenkilö zombisoituu ja peli on ohi.

Sen pitäisi antaa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää eroistaKuollut saari 2jaKuoleva valo 2. Toivomme, että tämä opas auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan. Kiinnostaako sinua enemmänKuollut saari 2arcadey-tyyliin taiKuoleva valo 2maadoitetummat selviytymisjärjestelmät?

Ilmoitus

  • Jaa:
  • Jaa Facebookissa (avautuu uuteen välilehteen)
  • Jaa Twitterissä (avautuu uuteen välilehteen)
  • Jaa Linkedinissä (avautuu uuteen välilehteen)
  • Jaa sähköpostitse (avautuu uuteen välilehteen)

|

Kommentti:

Kommenttien määrä: 0

Tunnisteet:Kuollut saariSammuva valoKauhupelit

Dead Island 2 vs. Dying Light 2: mikä peli sopii sinulle parhaiten? (1)

Kirjoittanut

Aaron Greenbaum

Aaron Greenbaum on freelance-pelien ja popkulttuurin toimittaja, joka viihtyy pelialan uusimpien uutisten ja videopelien trivialaisten parissa. Hän kirjoittaa myös sarjakuvia…

(Video) Is Dreams PS4 Worth Buying? | Dreams Review 2022

Lue lisää Aaron Greenbaumista

(Video) The Northman: Cults, Rituals and Symbols

FAQs

Which one is better Dying Light 2 or Dead Island 2? ›

While both games offer a unique take on the zombie genre, Dying Light 2's focus on movement and dynamic narrative makes it stand out. Dead Island 2 offers a more streamlined experience that is still enjoyable but lacks the depth and complexity of its counterpart.

Will there be a Dead Island 3? ›

Dambuster Studios, the developer that finally created Dead Island 2 in all its zombie-slaying glory, is reportedly 'prepared for Dead Island 3.

Which is better Dead Island or Dying Light? ›

Verdict. Undeniably. Dying Light takes the world of the undead a notch higher with its improved gameplay and stunning graphics. Not to say that Dead Island is a lesser opponent.

Is Dying Light 2 more difficult? ›

Dying Light 2 is designed to be challenging, and the difficulty level is meant to keep you on your toes. The game's mechanics are meant to be a bit more advanced than in Dying Light 1, and you will need to adapt to the new gameplay.

Which choice is better in Dying Light 2? ›

It's possible to leave Villedor alongside Lawan, which is generally considered the best ending. This is how you get it: Spare Hakon In Old Villedor. Give The Radio Tower To Frank.

Why was Dead Island banned? ›

Germany decided that Dead Island, which admittedly is a very violent and gory game, wasn't suitable for young persons and as a result banned the game from being sold to adults, too.

Who is the best character for solo play in Dead Island 2? ›

In a straight ranking of the Slayers, Ryan is the best character for solo play in Dead Island 2.

Why was Dead Island 2 cancelled? ›

Despite its lofty goals for the game's setting and gameplay, the game's engine, Unreal Engine 4, essentially doomed the project, multiple people from Deep Silver and Yager say. The problem was Dead Island 2 was an open-world game, and at least at the time, Unreal Engine 4 was not an open-world engine.

What is the strongest zombie in Dying Light? ›

Volatiles are, without a doubt, the deadliest infected in the game. They're even considered the apex predators among the infected. These zombies are built differently and have incredible speed and strength, making them an incredibly dangerous threat. The best way to deal with Volatiles is not to deal with them at all.

Is Dying Light a copy of Dead Island? ›

On the surface, Dead Island 2 and Dying Light 2 look and play like very similar games. Not surprising since they both can trace their roots back to 2011's Dead Island. After working on that game, developer Techland went off down their own path to create the spiritual sequel Dying Light, followed by Dying Light 2.

What is the strongest infected in Dying Light? ›

One of the strongest and most dangerous variants of the infected are the Volatiles. They hunt during the night and are taller and more muscular than regular infected, and also feature a lower jaw which is cut in half. They are very fast and are capable of parkour, with their only true weakness being UV light.

How many humans are left in Dying Light 2? ›

That's right — only two percent of the entire world's population remains during the events of Dying Light 2: Stay Human, and most of them are within Old Villedor, the last remaining "large city" on Earth with absolutely no guns to defend themselves.

Is Dying Light 2 longer than 1? ›

To complete the campaign and do a little extra pushes you closer to 35 hours, and seeing everything the game's open world has to offer puts you at 55 hours. So Dying Light 2 is a fair bit longer.

Why is Dying Light 2 so slow? ›

The outdated GPU driver is usually considered the top culprit for game issues like Dying Light 2 PC stuttering. Please always make sure to download & install the latest version of graphics driver.

Is Dying 2 Light worth it? ›

Overall, Dying Light 2 is an action-packed survival horror game that is more ambitious than it's predecessor but may need some more time and updates to make it to the top shelf. For Dying Light fans, you'll find the game to be bitterly disappointing but highly addictive nonetheless.

Does Dying Light 2 look good? ›

While I have certainly laid out some criticisms for the appearance of Dying Light 2, I am still very happy with the graphics. Truly the game still looks pretty good, even if I can find ways it could be better (but acknowledge such improvements might be unfeasible for any number of technical reasons).

Is Dying Light 2 better solo or multiplayer? ›

Mick: I found co-op to be much easier than playing solo. Certain missions when playing solo felt challenging because of overwhelming enemies or being time-sensitive. With two players, they were much more manageable. Being able to divide and conquer or gang up on tougher enemies is really fun.

Is Dying Light 2 worth it solo? ›

Dying Light 2 is an excellent single player game, but co-op is clearly forced into it... I'm playing the game with 2 friends. There are many mechanics that made us realize the co-op feature was pushed down our throats to offer more possibilities and sell more. The game was never conceived to be a co-op game.

Videos

1. English Conversation Practice | English Speaking Practice | Spoken English | Learn English
(Daily English TV)
2. KUMMITETUT VALTIOT (Uuden Englannin) - Jeff Belanger
(Cristina Gomez)
3. ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011
(TZMOfficialChannel)
4. ARKNIGHTS NEW RELEASE GAME
(PooDot StinkPants)
5. Super Mario Maker 2 -tarinatila – KOKO PELIN KÄYTTÖ
(The Raging Blizzard)
6. Uusi Super Mario Bros. U Deluxe - KAIKKI Maailmat - KAIKKI tähden Kolikot Koko Pelin 100 % Läpikulku
(The Raging Blizzard)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 08/08/2023

Views: 5939

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.