Cynthia Turnquest-Jones eroaa koulun hallituksen toimitsijamiehenä, koska toimintahäiriöt jatkuvat Mt Vernonissa - Black Westchester Magazine (2023)

Arvioi artikkeli

Entinen Mount Vernon Cityn koulun johtokunnan jäsen Cynthia Turnquest-Jones on virallisesti eronnut koulun johtokunnan jäsenyydestä tiistaina 7. kesäkuuta 2022. Tiistaina 21. kesäkuuta pidetyssä koulun hallituksen kokouksessa Turnquest-Jones luki pöytäkirjasta lausuntonsa Mountin asukkaille. Vernon selittää syynsä eroamiseen. Lausunnossaan Turnquest-Jones mainitsee "häiriön kierteen", "väärän kertomuksen luomisen väärinkäyttö on vaivannut kaupunkiamme" ja "jatkuva kaaoksen syndrooma ja ihmisten huijaaminen" syinä, jotka johtivat hänen eroamiseen. .

Tapaamisen aikana joko tarkoituksella tai teknisistä vaikeuksista johtuen suoratoiston ääni mykistettiin, eikä yleisö voinut kuulla Turnquest-Jonesin kommentteja. Saimme useita puheluita kysyäksemme, tiesimmekö mitään äänen katoamisesta, kun Turnquest-Jones puhui ja kysyi, oliko Black Westchester äänittänyt kokouksen. Emme olleet paikalla emmekä nauhoittaneet kokousta, mutta meillä on seuraavaksi parasta, BW sai tulosteen Cynthian lausunnosta, jonka jaamme alla kokonaisuudessaan.

Hyvä Mount Vernon Cityn koulupiiri,

Se, mikä inspiroi minua haluamaan koulun hallituksen johtokunnan jäseneksi, on intohimo, joka minulla on opettajana, vanhempana,
Mount Vernonin kansalainen ja aktivisti. Ajatuksena oli, että olisin mukana muokkaamassa koulutusalan elinikäisiä oppijoita, kun pyrimme lisäämään oppilaiden menestystä, vanhempien osallistumista ja kouluttajien intohimoa. Vanhemmille ja kasvattajille osallistuminen akateemisiin keskusteluihin oli tyydyttävää. Budjetin sovittaminen piirin tarpeisiin ja tutkimusmatkan seuranta oli oppimiskokemus.

Orgaaninen suhde syntyy, kun tuemme nuoria oppijoita ja työskentelemme rinnakkain
sekä kasvattajien että vanhempien kanssa. Tärkeintä on, että olemme matkalla kasvattamaan elinikäisiä oppijoita, joita rakastan.

Joskus on kuitenkin parasta kävellä pois, kun matkalla käy selväksi, että tehtävä ei ole oppilaiden suorituksen, vanhempien osallistumisen ja koulutovereiden intohimon lisääminen. On olemassa taka-ajatuksia ja kirvestä jauhamiseen perustuva kulttuuri, joka tekee Mount Vernonin lapsista uhrikaritsan. Väärän kertomuksen luomisen väärinkäyttö on vaivannut kaupunkiamme. Halu on, ettei kukaan näe rivien välistä.

Jatkuvan kaaoksen syndrooman luominen ja ihmisten huijaaminen. Kuvan maalaus siitä, että hallitus ei suorita tehtäväänsä, henkilökohtaisten tietojen jakaminen sekä kulopalojuorut, kuulopuheet, tyhmyilut, jotka liittyvät sanaan kadulla. Yksilöille kerrotaan tietystä edunvalvojasta ennen kuin he ovat hallituksessa, jotta nämä edunvalvojat joutuvat uhriksi ilman mahdollisuutta. Syndrooma, joka on toiminut erittäin hyvin. Kuten monet häiriöt, kaaosoireyhtymä vahvistaa itseään. Se aiheuttaa toimintahäiriöitä, mikä ruokkii julkista vihaa, mikä aiheuttaa häiriöitä, mikä aiheuttaa vielä enemmän toimintahäiriöitä. Traumakierre on hämmästyttävää havaittavissa.
Minut valittiin palvelemaan, jotta minua ei lyödä, en lyötäisi, en pahoinpideltiin, en pahoinpideltiin tai sydämeni sytytetään tuleen. Emme voi jatkaa tätä hulluuden määritelmää, jossa yksilön luonteen pahoinpitelyä käytetään hänen tuloksensa ja jatkuvan sekasorron hyväksi Mount Vernonin hyvien ihmisten huomion häiritsemiseksi.

Olen erittäin innostunut kokemuksesta, jota voin nyt käyttää nuorten oppijoidemme voimaannuttamiseksi. Jatkan aktivistina Mount Vernonissa. Voimassa, tiistai 7. kesäkuuta 2022 on viimeinen päiväni koulun johtokunnan luottamusmiehenä Mount Vernon Cityn koulupiirissä. Vein iPadini piirille tänä aamuna klo 6.11 ja odotan, että kaikki viestintä katkeavat. Jos minulla on jotain tehtävää, ota minuun yhteyttä henkilökohtaisella sähköpostilla tai etanapostilla.
Koulutukseltaan Cynthia Turnquest-Jones

17. toukokuuta 2022 Mount Vernon Cityn koulupiirissä järjestettiin koululautakunnan vaalit. Neljä paikkaa oli vapaana; kolme ensimmäistä olivat 3 vuoden ajan ja neljäs vuoden pituisia. Toimitsijamies Melissa Muñoz Patterson voitti neljännen paikan entisen johtokunnan jäsenen Brenda L. Crumpin jäljellä olevalle toimikaudelle, joka erosi henkilökohtaisista syistä, mutta 7. kesäkuuta toimitsijamies Muñoz Patterson kieltäytyi palvelemasta tulevana vuonna.

Hallituksen kokouksessa 21. kesäkuuta Melissa Muñoz Patterson luki myös lausuntonsa pöytäkirjasta, jonka voit myös lukea alta.

Viimeisen lähes neljän vuoden ajan minulla on ollut kunnia palvella Mount Vernonin yhteisöä Mount Vernon Cityn koulupiirin edunvalvojana. En kuitenkaan ota yhden vuoden hallituksen paikkaa.

Toukokuun 17. päivän illasta lähtien hallitus ja piiri ovat muuttuneet murtuneemmiksi ja kaoottisemmiksi. Tuottavuuden kannalta se ei voi jatkua tällä tavalla. Pahinta mitä voi tapahtua, on se, että hallitus tai hallitus/julkinen dynamiikka eroaa tarvittavasta edistymisestä. En ole toinen ääni kaaoksessa. Siksi koen, että on piirin etujen mukaista, että eroan tehtävästäni nykyisen toimikauteni lopussa. Kiitän kaikkia minua tukeneita.

Nyt on siis kaksi luottamushenkilöä, jotka ovat eronneet tehtävästään vedoten toimintahäiriöön eroamisen syynä. Mikä tuo minut takaisinpääkirjoitukseni "Divided We Stand"kun esitin kysymyksen, onko tässä kaupungissa yksi laitos, joka toimii sujuvasti, ilman toimintahäiriöitä, sormella osoittamista, skandaalia,korruptio tai väitetty korruptio vaatii liittovaltion väliintuloa, jaosto, oikeusjutut ja jopa muutama liittovaltion tutkinta ja syytteeseenpano.

Käsittelemättä kaikkea sitä uudelleen – voit lukea sanani sisään5.11.2021, pääkirjoitus- minne menemme täältä. New York State School Board Associationin mukaan Mount Vernon Board Trusteesilla on neljä asiaa, joita he voisivat tehdä. 1 – Järjestä vaalit, jotka saattavat maksaa 40-50 tuhatta dollaria. 2 – Jätä nämä paikat avoinna seuraaviin vaaleihin asti. 3- Nimeä kaksi henkilöä täyttämään avoimia paikkoja tai 4 – täytä nämä paikat seuraavaksi eniten ääniä saaneella Warren Mitchellillä ja Marc Stukeylla.

Tiistaina 7. kesäkuuta pidetyssä koulun johtokunnan kokouksessa Westchesterin yhdistyneen mustan papiston uusi presidentti, pastori, tohtori Stephen Pogue kysyy, onko koulun johtokunnalla käytännesääntöjä, ja jos ei, se pyytää hallitusta luomaan sellaisen. Hän tiivistää johtajuuden toimintahäiriöiden ja käyttäytymisen tason, jota kaksi edellä mainittua entistä luottamushenkilöä kuvailee syyksi eroamiseen.

"Seison edessänne tänään, koska kansakunta on kriisissä, kriisejä on kaikkialla. Suurin osa kriiseistä ei koske vain tiettyä kaupunkia tai tiettyä kaupunkia, mutta pelkään, että meillä on erityinen kriisi, joka on ainutlaatuinen meille, se on käyttäytymistä johtajuudessa. On erittäin tärkeää, että me johtajina mallinamme käyttäytymistä, jota haluamme kaikkien noudattavan. On erittäin tärkeää, että valitsemamme virkailijamme mallintaa heidän valinneidensa käyttäytymistä. Joten minua huolestuttaa suuresti se, että meillä on luottamushenkilöitä, jotka eivät toimi kunnolla. Mutta sitten meillä on odotus, että opiskelijat käyttäytyvät oikein. Odotamme, että valitsimme sinut oikeaan käyttäytymiseen paitsi luokkahuoneissa eivätkä vain koulujen johtotehtävissä, vaan myös johtajuutta tässä johtokunnassa... Jos käytännesäännöt ovat olemassa, ehdotan, että käytännesäännöt ovat painetaan ja julkaistaan ​​piirin verkkosivuilla, missä jokainen voi nähdä, mitä käytännesäännöt ovat. Sen lisäksi varmistamaan, että käytännesäännöissä on jotain purra. Jos joku rikkoo näitä käytännesääntöjä, heidät valinneiden ihmisten pitäisi voida saattaa heidät vastuuseen, jos he rikkovat käytännesääntöjä. Suosittelisin tälle johtokunnalle, että luot sellaisen, jos sinulla ei ole käytännesääntöjä. Ja jos tarkistat sen Yhdistyneen mustan papiston ja yhteisön kanssa, jotta voimme luoda todelliset käytännesäännöt, joiden avulla jokainen kouluun ehdolla oleva ymmärtää, mitä odotamme heiltä ja mitä nämä käytännesäännöt ovat… se on perustavanlaatuista, meidän ei pitäisi koskaan meidän on huolehdittava siitä, että luottamushenkilömme eivät toimi kunnolla. Meidän ei pitäisi koskaan olla huolissaan siitä, että luottamushenkilöt kiroavat muita luottamushenkilöitämme, meidän ei pitäisi koskaan olla huolissaan sisätaisteluista, koska kun sisätaisteluista tulee nyt ongelma, et voi tehdä sitä, mitä valitsimme sinun tekemään. Ja se on koulujemme johtamista… emme voi odottaa sitä rehtoritasolla, emme voi odottaa sitä luokkahuoneessa, jos emme odota sitä sinulta…”

Black Westchester on saanut paljon puheluita ja sähköposteja yhdestä edunvalvojasta tai luottamushenkilöiden ryhmästä tai toisesta. Emme ole täällä nimeämään erityisiä luottamushenkilöitä, vaan sanoaksemme, että me asukkaat tai Mount Vernon vaadimme parempaa. Tarvitsemme teitä kaikkia yhdessä tehdäksemme paremmin. Tiedän, että minulle soitetaan tietyt luottamushenkilöt tai heidän edustajansa ja kysyvät, puhunko heistä. On olemassa sanonta, jos heittää kiveä koiralaumaa kohti, se joka huutaa, osuu siihen. Mutta tämä on selvennettävä kaikille koulupiirimme luottamushenkilöille ja johtajien henkilöille.

Menetämme hyviä ihmisiä. Olen henkilökohtaisesti nähnyt Cynthia Turnquest-Jonesin puolustavan nuorisoamme ja puolustavan lapsuuden lukutaitoa. Hän on ollut elinikäinen kouluttaja, ja olen pahoillani, että menetän lapsistamme välittäviä ihmisiä, kuten Cynthiaa, kuten Brenda L. Crumpia, joka erosi tehtävästään. Tarvitsemme kaikki koulun johtokuntaan valitut työskentelemään yhdessä, tarkistamaan egonsa ovella ja tekemään työtä koulupiirimme parantamiseksi. Ei vain siksi, että odotamme sitä teiltä äänestäjinä, vaan siksi, että lapsemme ansaitsevat parempaa.

Monet johtajamme puhuvat nopeasti siitä, kuinka nuorisomme ovat riistäytyneet hallinnasta, mistä luulet heidän saaneen sen? Emme voi odottaa heidän lopettavan jengipankkia, kun johtajamme aikuiset jengitsevät yrittäessään katkaista toistensa poliittisesti. Tämä on suurempi kuin Cynthian ja Melissan eroaminen, kun pastori Pogue sanoi, että meillä on ongelma johtoasemassa olevien käyttäytymisessä, ei vain koulumme johtokunnassa!

Cynthia Turnquest-Jones eroaa koulun hallituksen toimitsijamiehenä, koska toimintahäiriöt jatkuvat Mt Vernonissa - Black Westchester Magazine (1)

Lopetan tämän siihen, mitä sanoin kohdassaedellinen pääkirjoitus, ja sanon tämän rakkaudesta kaupunkiani kohtaan, tässä kaupungissa ei ole yhtäkään laitosta, joka toimisi kunnolla, ilman toimintahäiriöitä, ja kaikkien täytyy tehdä paremmin!!! On aika TOSI PUHUA!!!

Etsi haastattelu Cynthia Turnquest-Jonesin kanssa tänä sunnuntaina, 26. kesäkuuta klo 18.00.

  • Cynthia Turnquest-Jones eroaa koulun hallituksen toimitsijamiehenä, koska toimintahäiriöt jatkuvat Mt Vernonissa - Black Westchester Magazine (2)

    AJ Woodson

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 07/11/2023

Views: 6355

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.