20 Sims 4 School -modia, joita sinun on kokeiltava (2023)

The Sims 4:n koulujärjestelmä ontosi tylsääkun lapsesi menevät kouluun, tulevat kotiin ja tekevät läksynsä. Se voi tulla erittäin toistuvaksi, varsinkin jos olet pelannut The Sims 4:ää sen julkaisusta vuonna 2014.

Onneksi modaajat voivat aina lisätä peliin poikkeuksellista syvyyttä ja yksityiskohtia, eivätkä koulumodit eroa toisistaan. Nämä modit lisäävät asioita, kuten koulun jälkeisiä aktiviteetteja, mahdollisuuden keskeyttää koulunkäynti ja paljon muuta.

1. Koulun jälkeiset aktiviteetit

Thekoulun jälkeiset aktiviteetit modluonutKawaii Stacieon loistava modi, koska se antaa lapsellesi tai teini-ikäisille simeille jotain tekemistä koulun jälkeen, koska suurimman osan ajasta se on vain kotitehtäviä, illallista ja sitten nukkumaanmenoa.

Simisi voi osallistua yli 30 koulun jälkeen tapahtuvaan aktiviteettiin, jotka tapahtuvat joka arkipäivä klo 16.00 ja tämä on eräissä pakkauksissa olevien Scouts- tai Drama Clubin lisäksi.

Toimintatyyppejä, joihin simisi voivat osallistua, ovat muun muassa kpop-klubi, juhlien suunnittelukerho, pelikerho, shakkikerho ja paljon muuta. Parasta on, että jokainen näistä koulun jälkeisistä toiminnoista antaa simillesi mahdollisuuden ansaita taitoja kyseisistä aiheista (eli pelikerhon videopelitaitoja).

2. Cheat Highschool Performance Mod

Thehuijata teini lukion suorituskyky modon äärimmäisen yksinkertainen mutta tehokas, jonka avulla voit lopettaa teini-ikäisten simien kotitehtävien viimeistelyyn kuluttamasta niin paljon aikaa, jotta voit nauttia heidän elämästään hieman enemmän.

Tämän modin avulla voit huijata saadaksesi teini-ikäisten kotitehtävät valmiiksi välittömästi ja nostaa heidän koulunsa suorituskyvyn korkeimmalle tasolle ilman, että sinun tarvitsee tehdä töitä.

3. Keskeytä lukio ja hanki työpaikka

Thejätä lukion kesken ja hanki oikea työmuotoby telford on loistava vaihtoehto, jos haluat vain, että sim ei vietä koko teini-ikänsä lukiossa. Sen lisäksi, että tämä modi antaa simiesi keskeyttää koulun, se antaa teini-simmillesi aloittaa minkä tahansa aikuisen urasi pelissä.

Tämän tyyppinen modi on erittäin hyödyllinen erilaisille tarinalinjoille ja simille, jotka saattavat olla teini-ikäisiä vanhempia, jotka eivät enää käy koulua. On todella hauskaa sekoittaa asioita!

4. Varhainen poistuminen koulusta

Thevarhainen poistuminen modon äärimmäisen yksinkertainen, joka antaa menestyville lapsillesi ja nuorille enemmän vapaa-aikaa. Simin, jolla on koulussa F, on pysyttävä koulussa kello 16 asti, simin, jolla on D-B, pysyy klo 14 asti ja simit, joilla on A koulussa, voivat mennä kotiin klo 13, jolloin heille jää enemmän vapaa-aikaa. .

(Video) 5 WORST US ENGINES YOU SHOULD AVOID!

5. Koulutusjärjestelmäpaketti

Thekoulutusjärjestelmän pakettiby KawaiiStacie ottaa neljä heidän suosituimpia kouluversioitaan ja sekoittaa ne yhteen, jolloin saat todella upean koulukokemuksen.

Tämä modi sisältää muutamia mahtavia modeja, mukaan lukien aesikoulu mod(ilmoittaa taaperoita esikouluun),paremmat koulut mod(antaa sinulle taitojen kehittämistä ja vuorovaikutusta koulussa),älykkäämpi kotitehtävä mod(antaa sinun kehittää taitoja samalla kun teet kotitehtäviä) ja lopuksi,verkkokoulutustaantaa simiesi viedä koulua kotoa.

6. Elementary School Mod

Tämäperuskoulun modtoimii yhdessämene kouluun modjoista puhumme muutaman kerran. Tämä modi lisää simeillesi täyden peruskoulun, mukaan lukien alkemialaboratorion, luokkahuoneet, rehtorin toimistot ja paljon muuta. Se voi todella tehdä koulunkäynnistä virtaviivaisemman ja hauskempaa simillesi.

7. Genius Teens voi hakea yliopistoon

Jos sinulla onThe Sims 4: Discover Universityhaluat ehdottomasti tämän modin. Sen avulla voit päästää teini-ikäisiä yliopistoon, jos he täyttävät vaatimuksen. Tämä voi olla mikä tahansa sim, jolla on nerokas piirre, tai sim, joka on päättänyt peruskoulun A:lla tai jolla on tällä hetkellä A lukiossa.

Tämä on todella hienoa, koska pääset alkuun yliopistossa ilman, että sinun tarvitsee odottaa, että simsi on nuori aikuinen, jolloin sinulla on mahdollisuus viettää vähemmän aikuisten elämästään koulussa.

8. Siirry School Mod Packiin

Themene kouluun mod packby Zerbu on yksi parhaista saatavilla olevista kouluversioista. Tämä modi lisää mahdollisuuden käydä koulua similläsi, mukaan lukien eri oppiaineiden luokkien käyminen, mikä tekee siitä paljon hauskempaa.

Varsinainen opettaja seisoo huoneen edessä opettamassa lapsia, ja simisesi voivat ansaita taitoja ja jopa avata erityisiä toiveita, jos he pärjäävät tarpeeksi hyvin. Kaiken kaikkiaan todella hieno ja syvällinen modi, jos haluat muuttaa koulutunnelmaa simsi lapsia kohtaan.

(Video) Storage Wars Auction Air Jordans Lebrons Kobes Shoes NIKE JACKPOT

9. Tapaa Simit nopeammin ja saavuta koulusuoritus

Yksi The Sims 4:n koulun ärsyttävimmistä asioista on se, että jos päätät simiesi tavata uusia ystäviä koulussa, he heikentävät koulusuoritustaan ​​samalla kun he saavat ystäviä.

Onneksi tämä modi lisää vain pienen elämänlaadun muutoksen, jossa simisesi voivat tavata simiä nopeammin ja saavuttaa suorituskyvyn, jotta voit silti saada ystäviä ilman, että sinulla menee huonosti koulussa.

10. Kouluun ei tarvita tavoitteita

Thekoulumoodiin ei tarvita tavoitteitatekee siitä niin, että simien ei enää tarvitse tehdä läksyjä tai hankkia taitoja kouluun. Tämä vapauttaa simillesi niin paljon aikaa harrastuksiin tai viettää aikaa perheensä kanssa koulun jälkeen sen sijaan, että hioisit aikansa läksyihin tai taitojen kehittämiseen.

11. Ei luokkaa tai lukiota alusta alkaen

Theei luokkaa tai lukiomuotoatekee juuri niin, tekee siitä sellaisenei mitäänsimienne on mentävä enää kouluun. Tämä voi olla kiinnostavaa eri tarinalinjoille, kuten jos haluat käyttäytyä kuin olisit kouluttamassa simsi lapsia tai jos koulua ei ole olemassa.

12. Ei yliopiston asumisrajoituksia

Theei yliopiston asumisrajoituksiamod on yksinkertainen mutta hieno, joka voi tehdä elämästäsi yliopiston asuntoloissa niin paljon paremman. Tällä hetkellä pelissä voit muuttaa asuntoloihin yliopistossa ollessasi ja näissä asuntoloissaei voisinulla on liesi tai grilli, mikä tarkoittaa, että sinun on mentävä yliopiston yhteistaloon syömään mitä tahansa.

Tämä yksinkertainen modi poistaa nämä rajoitukset, jotta voit perustaa täydellisen keittiön ja valmistaa aterioita omaan tahtiisi eikä odottaa, että yhteiset alkavat tarjoilla ruokaa.

(Video) minecraft animation boy love: a pleasant poison part 4

13. Pelattavat koulutapahtumat

Thepelattavia koulutapahtumiaKawaii Stacien modi on hauska! Tämän modin avulla voit mennä kouluun simien kanssa. Tämä ei tapahdu joka päivä, mutta voit valita tietyt päivät, jolloin haluat tapahtuman tapahtuvan, jolloin saat täyden hallinnan.

20 Sims 4 School -modia, joita sinun on kokeiltava (1)

Tarjolla on jopa tapahtumapalkintoja, jotka antavat sinulle paremman mahdollisuuden ylennystä koulussa sen mukaan, kuinka hyvin suoriudut sinä päivänä. On jopa mahdollisuus lähettää lapsesi yksityiseen kouluun, mikä maksaa sinulle muutaman simoleonin päivässä.

14. Esikoulu Mod

Mietitkö koskaan, mitä sinun pitäisi tehdä ärsyttävien taaperoidesi kanssa päiväsaikaan, kun olet töissä ja vanhemmat lapset ovat koulussa? No, KawaiiStacie'sesikoulu modon vastaus. Sen avulla voit lähettää taaperot esikouluun kello 8–12, jolloin saat muutaman tunnin ilman taaperoita.

15. Lopeta tai liity uudelleen koulun Mod

Thelopeta tai liity uudelleen koulun modiinby Triplis antaa simeillesi mahdollisuuden keskeyttää koulun milloin tahansa ilman, että he eivät voi liittyä uudelleen, jos he haluavat. Tämä on mukavaa, koska se voi tehdä niin, että voit olla muutaman päivän vapaa koulusta ja palata sitten milloin haluat.

16. Vaadittava tutkinto uraa varten

Thevaadittu tutkinto uramodby Zero on mahtava, mutta kauhea, koska se pakottaa sinut ansaitsemaan tutkinnon useimmille ammateille ennen kuin voit liittyä niihin. Ei enää täysipainoisia lääkäreitä ilman tutkintoa!

Tämä tarkoittaa, että sinun on suoritettava suoritettu tutkinto, joten sinulla on oltavaThe Sims 4: Discover Universitypelatakseen. Rakastan tätä modia, koska se tuntuu erittäin todelliselta ja enemmän todelliselta elämältä kuin vain liittyminen mille tahansa uralle heti lukion jälkeen.

Tutustu vaadittavaan tutkintoon täällä

(Video) J. Krishnamurti - Brockwood Park 1980 - Public Talk 4 - Religion, death and meditation

17. Simston Private School Mod

Yksi suosikkiosistani The Sims 2:ssa oli rehtorin soittaminen ja yrittäminen saada simisi yksityiskouluun. TheSimston Private School Modantaa The Sims 4:n simeillesi saman mahdollisuuden.

Voit kutsua yksityiskoulun rehtorin ja sinun on vakuutettava hänet päästämään sinut kouluunsa. Tämä modi tekee siitä jopa niin, että koulupäiväsi alkaa kello 7 eikä 8, koska yksityiskoululaiset eivät ole vitsi.

18. Teinit hyppäävät yliopistoon

Theteini-ikäiset hyppäävät yliopistomuotoonby Zero antaa teini-simmillesi mennä yliopistoon, jos he pärjäävät hyvin koulussa, mutta se ei ole taattua. Se tapahtuu satunnaisesti ja se näkyy vain ponnahdusikkunana, joka tulee koulusta, joten et voi valita sitä, mikä tekee siitä hauskempaa.

19. Yliopisto – Sheldon L Cooper -ohjelma

TheSheldon L Cooper -ohjelmaantaa teini-ikäisille simeillesi hakea stipendejä yliopiston maksamiseen. Voit saada stipendejä 5 000 tai 15 000 eurolla, ja simeillesi on jopa iltakoulu, johon he voivat osallistua, jotta he voivat nostaa arvosanansa ja ansaita stipendin.

20. Willow Creekin lukio

TämäWillow Creekin lukioon toinen mod, jonka käyttämiseen tarvitaan Go to School -modi, josta puhuimme aiemmin. Tämä on vain toinen lukion paikka simeillesi, jotka saavat asiat tuntumaan hieman erilaisilta ja antavat sinulle erilaisen kokemuksen. Se sisältää kasvitieteellisen puutarhan, tietokonehuoneita, kirjaston ja paljon muuta.

Lopulliset ajatukset

Modifikaatioiden lisääminen koulukokemukseesi The Sims 4 -pelissä voi tehdä pelistä todella paljon hauskempaa. Olen pakkomielle koulumoduuleista, koska lasten kanssa pelaaminen pelissä on niin toistuvaa ja tylsää, koska he vain käyvät koulua ja käyvät läpi samoja neljän lapsen toiveita yhä uudelleen ja uudelleen. Hyvää pelaamista!

(Video) Dave Hester Sells $11,000 Abandoned Storage Unit Wars Treasures Auction

Videos

1. Our PARENTS visit KRABI Thailand Travel Vlog at Railay Beach - 4 Islands Boat Tour, Fish & Thai Food
(Natalie and Carles)
2. Proof They Were Wrong!! SouthBrook 4 Evidence Avalanche August 12 1977 Elvis Last Movie
(Spa Guy)
3. Shockingly EASY DIY IKEA Hacks for Fall! (Plus Big Announcement!)
(Designed to the Nines)
4. WCWAM Episode #27 Part#3 Guy & Trey We Talk About 70's & 80's
(Wishing Cotton was a Monkey Spa Guy & Trey Podcast)
5. Chris Difford - Talks about Songwriting, Poetry,Lyrics,Audiences & more - Radio Broadcast 26/02/2017
(Raised On Radio)
6. ANUNNAKI MOVIE EXPLAINED | Fact or fiction?
(Anunnaki Ancient Mystery)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 10/09/2023

Views: 6507

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.