20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (2023)

Nykyään ihmissuhteet näyttävät menneen pilalle, kaikkialle katsomme. Rikkoutuneet avioliitot, aviorikostapaukset ja lyhytaikaiset, huomiota heikentävät romanssit – nämä näyttävät olevan tärkeimpiä syitä epäonnistuneisiin, rikkoutuneisiin lupauksiin. Vaikka sinä ja minä saatamme rypistyä ensimmäisestä "uskottomuuden" maininnasta, tiedämme, että se on juurtunut järjestelmiimme. Ja myönnä se, me kaikki rakastamme annostamme leffailla huijaaville vaimoille ja valehteleville aviomiehille. Joten nyt sanottuna, tässä on luettelo todella hyvistäuskottomuusNetflixin elokuvia, jotka ovat tällä hetkellä suoratoistona. Lista sisältää sekä vaimon pettämisen että aviomiehen pettämisen Netflixissä.

20. Catching Feelings (2017)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (1)

"Catching Feelings" on eteläafrikkalainen elokuva, joka pyörii intellektuelliparin, kirjailijan ja akateemisen Maxin ja hänen vaimonsa Samin, sekä heidän neuroottisen vieraan Heinerin ympärillä, joka pakottaa heitä. Vaikka Max liikkuu vaivattomasti sosiaalisen piirinsä läpi, hän on täynnä epävarmuutta, koska kirjailijan menestys väistää häntä. Hänestä tulee kurjempi, kun hän tapaa Heinerin, vanhemman ja menestyneen kirjailijan. Itsetuhoisen kiehtomuksensa ohjaamana Max lähestyy Heineriä, mikä väistämättä johtaa entisen kokaiiniin ja uskottomuuteen. Tilanne pahenee, kun Max ja Sam sopivat palvelemaan Heinerin isäntinä, kun tämä kokee terveyteen liittyvän hätätilan. "Catching Feelings" on pureva satiiri älyllisestä luokasta; se valaisee heidän puutteitaan ja epävarmuuttaan ja korostaa kuinka itsetietoisia nämä ihmiset ovat.

19. Loving Adults (2022)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (2)

Perustuu Anna Ekbergin romaaniin "Rakkaus aikuisille".RakastavaAikuiset käsittelevät epätavallisella tavalla tuttuja trooppeja, kuten pettämistä, parisuhdeongelmia, rakkautta, rikollisuutta. Tanskalainen elokuva pyörii Christianin ja Leonaran parissa, jotka ovat olleet naimisissa jonkin aikaa. Ehkä heidän suhteensa oli joskus rakkautta ja kunnioitusta, mutta ne asiat ovat kauan poissa. Nyt he etsivät aktiivisesti tapoja satuttaa toista henkilöä. Christian ei edes vaivaudu salaamaan sitä, että hänellä on rakastajatar Xenia. Juoni saa yllättävän käänteen, kun Leonara uhkaa Christiania paljastavansa hänet maailmalle petoksena, jolloin jälkimmäinen päättelee, että hänen täytyy tappaa hänet. Mutta suunnitelmien tekeminen on yksi asia; niiden toteuttaminen on toinen. Leonara jää henkiin ja ehdottaa Christianille, että heidän pitäisi tappaa Xenia, jotta hän voi palata perheensä luo puhtaalla pöydällä.

18. The Players (2012)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (3)

"The Players" on lyhytelokuvien antologia, joka keskittyy miesten uskottomuuteen ja naimisissa olevien miesten uskottomuuteen. Eri tilanteissa eri naimisissa olevien miesten ympärillä pyörivä elokuva esittelee kuinka kukin, olipa surullinen tai onnellinen avioliitto, päätyy pettämään toisiaan yhden tai useamman seksikumppanin kanssa. Kukaan näistä miehistä ei kuitenkaan ole suoraselkäinen teoistaan, vaan päättävät käyttää huijausta ja petosta salatakseen huijaustapojaan. 'The Players' tarjoaa upean katsauksen uskottoman miehen psyykeen, samalla kun se peittää sen vakavan viestin hilpeässä komediassa.

17. The Mistress (2012)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (4)
Lahjakkaat näyttelijät koostuvat John Lloyd Cruzista, Bea Alonzosta, Hilda Koronelista ja Ronaldo Valdezista, filippiiniläinen melodraama "The Mistress" kuvaa nuorta ompelija Saria, joka ei voi valita kahden rakastajansa välillä. Nuorempi, JD, on intohimoinen, ystävällinen ja hän näkee tulevaisuuden hänen kanssaan, kun taas vanhempi Rico on pettänyt vaimoaan tämän kanssa useita vuosia. Mielenkiintoista on, että vanhempi mies sattuu olemaan nuorempien isä. Kun JD saa tietää Sarin suhteesta isäänsä, hän päättää kävellä pois. Mutta siihen mennessä on jo liian myöhäistä, ja hän on syvästi rakastunut häneen.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

16. Deadly Illusions (2021)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (5)

"Deadly Illusions" seuraa Mary Morrisonia, menestyvää kirjailijaa, jolla on rakastava aviomies ja kaksi ihanaa lasta. Hyväksyttyään kustantajaltaan kahden miljoonan dollarin ennakon uuteen romaaniin, Mary päättää etsiä lastenhoitajan auttamaan lapsen kanssa. Grace (lastenhoitaja) ja Mary solmivat aluksi upean ystävyyden, mutta pian kirjailijalla alkaa olla seksuaalisia fantasioita Gracen kanssa. Lisäksi hän näkee jopa Gracen ja hänen miehensä rakastelevan keittiössä, vaikka hän ei ole varma, onko se hänen todellisuutta vai vain mielikuvitusta. Tällaiset tapaukset aiheuttavat erimielisyyttä, mutta Mary antaa pian anteeksi Gracelle ja jatkaa heidän ystävyytensä. Kuitenkin, kun virasto väittää, ettei sillä ole kirjaa Gracesta, asiat saavat synkän käänteen, ja Mary jää taistelemaan kotiinsa tunkeutunutta pahaa vastaan.

15. Uutta (2017)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (6)

Tervetuloa treffisovellusten ja teknologiaohjattujen ihmissuhteiden maailmaan. Takana ovat ajat, jolloin ihmiset jakoivat kirjeitä ovelalla tai menivät salaisille ensitreffeille kahviloissa. Tällä Tinderin aikakaudella rakkaus on nopeaa, kätevää ja itsekästä. Ja näin tapahtuu Martinille ja Gabriellalle, kun he tapaavat online-treffisovelluksen kautta, jota he molemmat käyttävät ihmisten kanssa tekemiseen. Ensimmäisen treffin jälkeen he palaavat Martinin asuntoon harrastamaan seksiä, ja Gabriella muuttaa myöhemmin hänen luokseen. Asiat kuitenkin kääntyvät pian huonompaan suuntaan, kun he alkavat riidellä ja jonakin päivänä molemmat päätyvät nukkumaan jonkun muun kanssa. Myöhemmin he myöntävät uskottomuutensa toisilleen ja aloittavat avoimen suhteen. Voit katsoa tämän elokuvantässä.

14. Leyla Everlasting (2020)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (7)

Ezel Akayn ohjaama "Leyla Everlasting" on turkkilainen komedia-draamaelokuva, joka seuraa Leylaa ja Adamia, pariskuntaa, jonka onnellinen avioelämä pysähtyy hitaasti ja he alkavat ajautua erilleen. Joten kun jälkimmäinen rakastuu, hän päättää päättää vuosikymmeniä kestäneen avioliittonsa päästäkseen lähemmäksi upeaa rakastajatar Nergistä. Valitettavasti Leyla ei ole sellainen ihminen, joka luopuu suhteista niin helposti, joten Adam tajuaa, että hänen on keksittävä tapa päästä eroon hänestä, tai hän päätyy menettämään kielletyn rakastajansa Nergisin.

13. Valkoinen tyttö (2016)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (8)

Kasoista kokaiinia, alastomuutta, värejä, rahaa ja kieroutuneita motiiveja – ”White Girl” vangitsee jokaisen näistä elementeistäriippuvuuden maailmavarsin osuvasti. Mutta mitä tapahtuu, kun tuot rakkauden tämän kaaoksen keskelle? Katsotaan. Kun yliopistotyttö Leah etsii päihtymystä missä tahansa muodossa, hän tapaa latino-huumekauppiaan Bluen. Vain parin päivän sisällä molemmat alkavat myydä huumeita ja ansaita melkoisesti taalaa. Eräänä päivänä Blue kuitenkin pysäytetään ja pidätetään, ja hän jättää Leahin käsiin kokaiinipussin. Nyt Leah yrittää parhaansa mukaan pelastaa Bluen ylittämällä kaikki rajat. Mutta tarkoittaako hän todella sitä? Vai onko olemassa jokin taka-ajattelu? Olihan hän tavannut Bluen vain viisi päivää? Anna se akatsellaja saat selville.

(Video) 20 SCARY GHOST Videos That'll Chill You To The Bone

12. Naimaton vaimo (2016)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (9)

Naimaton vaimo on filippiiniläinen elokuva, joka kertoo tarinan Anne Victoriosta, joka on menestyvä nainen, mutta joka päättää olla täydellinen äiti ja vaimo, jota hän ei koskaan ollut menneisyydessä. Hän on naimisissa Geoffin kanssa ja heidän täydellinen avioliittonsa aiheuttaa kateutta heidän ikäisensä keskuudessa. Monien tietämättä Geoff oli kuitenkin pettänyt Annea ja koko tämä idealistinen avioliitto on vain julkisivu ihmisten edessä. Päästäkseen yli aviomiehestään Anne tapaa Brianin, toisen sinkun, eronneen miehen, ja molemmat aloittavat intohimoisen suhteen. Mutta koko ajan Anne on edelleen naimisissa Geoffin kanssa. Tarina yrittää tutkia Annen taisteluita, kun hän yrittää tasapainottaa tätä suhdetta äitiysvelvollisuuksiensa ja ratkaisemattomien tunteidensa kanssa miestään kohtaan. Voit katsoa tämän elokuvan täältä.

11. 365 päivää (2020)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (10)

Puolalaisen rikostrillerin 365 päivää Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) on menestynyt yritysjohtaja, jonka suhteesta poikaystäväänsä on tullut tylsää ja tylsää. Hänen jälkeensä 29thsyntymäpäivänä hänet sieppaa Massimo Torricelli (Michele Morrone), Torricellin rikosperheen pää. Hän selittää hänelle, että hän näki hänet ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja on ollut siitä lähtien pakkomielle. Hän kertoo myös olevansa hänen vangissaan seuraavat 365 päivää, kunnes hän kehittää aitoja tunteita häntä kohtaan. Hän selventää edelleen, että hän ei aio pakottaa itseään hänen kimppuunsa. Ensimmäisen pakoyrityksen jälkeen hän ymmärtää nopeasti, kuinka turha se on, eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä nykyiset olosuhteet. "Fifty Shades" -trilogian jälkeen "365 Days" on toinen yritys kuvata BDSM-subkulttuuria valkokankaalla.

10. The Love Affair (2015)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (11)

Listan toinen filippiiniläinen merkintä "The Love Affair" seuraa Vinceä (Richard Gomez), jonka maailma romahtaa saatuaan tietää, että hänen vaimonsa Trisha (Dawn Zulueta) on ollut hänelle uskoton. Hän haluaa mitätöidä heidän avioliittonsa ja tapaa kauniin asianajajan Adien (Bea Alonzo). Osoittautuu, että hänellä on samanlainen ongelma henkilökohtaisessa elämässään. Ajan myötä he tulevat läheisemmiksi yhteisen sydänsurun tunteen kautta. Mutta Trisha ei ole henkilö, joka luovuttaa helposti, ja kolmen rikkinäisen mutta itsepäisen yksilön suhteesta tulee epävakaa rakkauskolmio. Nuel C. Navalin ohjaama elokuva on toinen filippiiniläinen elokuva, joka ylitti 300 miljoonan ₱ rajan vuonna 2015.

9. No Other Woman (2011)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (12)

Toinen romanttinen draama Filippiineiltä, ​​"No Other Woman" sisältää kolme päähenkilöä, huonekalutoimittaja Ram (Derek Ramsay), hänen vaimonsa Charmaine (Cristine Reyes) ja perillinen Kara (Anne Curtis). Ram ja Charmaine ovat onnellinen pari. Mutta kun Ram tapaa Karan, asiat alkavat muuttua heidän välillään. Karan avulla Ram onnistuu saamaan tuottoisen sopimuksen isänsä lomakeskuksen kanssa. Pian kielletyt halut juurtuvat, ja hän viettää yön Karan kanssa. Saatuaan tiedon siitä Charmaine päättää, ettei hän häviä kenellekään näin helposti, ja aloittaa raivokkaan taistelun rikasta naista vastaan. Elokuvan on ohjannut Ruel Santos Bayani, jonka muita teoksia ovat vuoden 2009 tv-sarja "The Two of Us" ja vuoden 2010 romanssidraama "Paano Na Kaya".

(Video) Kingmaker - The Change of Destiny Episode 20 | Arabic, English, Turkish, Spanish Subtitles

8. 6 vuotta (2015)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (13)

Hannah Fidellin ohjaama 6 vuotta on romanttinen draama, joka dokumentoi 6 vuotta kestäneen epävakaa suhteen kahden nuoren henkilön Mel Clarkin (Taissa Farmiga) ja Dan Mercerin (Ben Rosenfield) välillä. Se on raaka ja vakava esitys joistakin nuoren rakkauden synkimmistä puolista. Melillä on taipumus muuttua väkivaltaiseksi riitojensa aikana, mikä saa joskus Danin loukkaantumaan. Hän yleensä valehtelee ihmisille näistä vammoista ja väittää, että ne aiheutuivat joistakin onnettomuuksista. Heidän suhteensa muuttuu vieläkin myrskyisemmäksi, kun Dan pettää häntä yhden kollegansa kanssa. Elokuvassa käytetään yhtä paljon aikaa ja vaivaa molempien hahmojen kehittämiseen. Molemmat ovat syvästi virheellisiä ihmisiä, mutta elokuvan edetessä yleisö oppii arvostamaan tätä tosiasiaa heistä.

7. Blondi (2022)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (14)

Andrew Dominikin elämäkerta "Vaalea' on monia asioita, mutta ehkä tärkeintä, se on hellittämätön kuvaus siitä, kuinka naista ympäröivä maailma tuhoaa hänet. Elokuva alkaa, kun Marilyn (Ana de Armas) tunnetaan edelleen nimellä Norma Jeane Mortenson, ennen kuin hän näyttää vaikeudet, joita hän kärsii läpi elämänsä. Marilynina Norma kerää suurta suosiota, mutta hänen henkilökohtainen elämänsä on edelleen täysin sekaisin. Aiemmin Marilynin elämää on yritetty tutkia näytöllä useita kertoja, mutta yksikään ei onnistunut tehtävässä. "Blonde" lähestyy konseptia uudella tavalla. Se on niin säälimätön tutkiessaan joitain ruudun julmia hetkiä, että se tuntuu hyväksikäytöltä. "Blonde" on elokuva, josta ihmiset kiistelevät tulevina vuosina. Joillekin se on tinkimätön kuvaus Hollywoodin loisteen ja glamourin alla piilevistä kauhuista, kun taas toisille se on kauan kuolleen suositun näyttelijän törkeää hyväksikäyttöä.

6. A Fall from Grace (2020)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (15)

Tyler Perryn "A Fall from Grace" on trilleri, joka kertoo kiehtovan tarinan toisista mahdollisuuksista, sydänsuruista, petoksesta ja rikollisuudesta. Elokuva pyörii Grace Watersin, tyylikkään ja vahvan nuoren naisen ympärillä, jolla on vaikea päästä yli ex-miehensä suhteen. Onneksi hän löytää onnen palata elämäänsä, kun hän tapaa toisen miehen, mutta ei kestä kauan, kun hän tajuaa, ettei hänen uusi miehensä ole se hurmaava prinssi, jonka hän kuvitteli hänen olevan. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän joutuu vankilaan syytettynä miehensä murhasta. Kun Gracella ei näytä olevan toivoa, aloittelija asianajaja, joka luulee olevansa syytön, päättää ottaa tapauksen.

5. Haseen Dillruba (2021)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (16)

"Haseen Dillruba" on Kanika Dhillonin kirjoittama romanttinen mysteeritrilleri, joka sisältää Taapsee Pannun, Vikrant Masseyn ja Harshvardhan Ranen erottuvia esityksiä. Vinil Mathew'n ohjauksessa keskitytään Rishab Saxena -nimisen miehen murhamysteeriin. Kun lainvalvontaviranomaiset tutkivat tapausta, he kokevat, että Rishabin vaimo Rani on pääepäilty. Tarinan edetessä heidän monimutkaisen suhteensa karu todellisuus alkaa nousta pintaan. Mutta ohut raja todellisuuden ja fiktion välillä alkaa myös hämärtyä, kun Rishabin kuoleman mysteeri hämmentää kaikkia.

(Video) Into the Greyspine Mines | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 2

4. The Girl on the Train (2021)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (17)

Paula Hawkinsin samannimiseen romaaniin ja Tate Taylorin vuoden 2016 elokuvan uusintaan perustuva "The Girl on the Train" on mysteeritrilleri. Ribhu Dasgupta -ohjaaja keskittyy Miraan, rohkeaan asianajajaan, joka ottaa kanteen voimakasta gangsteria vastaan ​​riskeistä huolimatta. Oman henkilökohtaisen elämänsä hajoamisen myötä hän saa lohtua katselemalla täydelliseltä vaikuttavaa pariskuntaa junasta, jota hän usein vie töihin. Kun hän eräänä päivänä huomaa jotain järkyttävää, Mira päättää sekaantua heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja sotkeutua murhamysteeriin.

Lue lisää:Parhaat skitsofreniaelokuvat Netflixissä

3. Fatal Affair (2020)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (18)

Pääosissa Nia Long, Omar Epps ja Stephen Bishop, ohjaaja Peter Sullivanin Netflix-trilleridraama "Kohtalokas tapaus’ kertoo tarinan naisesta nimeltä Ellie (Long), joka kohtaa lyhyen intohimoisen Davidin (Epps), henkilön, jonka hän tunsi yliopistossa. Mutta hän päättää suhteen ennen kuin siitä tulee mitään vakavaa, ja palaa miehensä luo. Tästä turhautuneena David siirtyy nopeasti hänen henkilökohtaiseen elämäänsä aloittamalla seurustelun hänen lähimpien ystäviensä kanssa ja solmimalla ystävyyden miehensä kanssa. Elokuvan edetessä Ellie saa tietää, että David on todennäköisesti murhannut entisen vaimonsa ja tämän poikaystävänsä. Hänen on nyt tehtävä kaikkensa suojellakseen rakastamiaan.

Lue lisää:Parhaat surulliset romanttiset elokuvat Netflixissä

2. Lust Stories (2018)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (19)

"Lust Stories'on 4-osainen antologiaelokuva, joka tutkii rakkauden, ihmissuhteiden ja seksin myllerryksiä modernissa Intiassa. Yksi tarina kertoo naimisissa olevasta yliopistoprofessori Kalindista, joka ryhtyy seksisuhteeseen opiskelijansa Tejaksen kanssa tavoitteenaan löytää oma seksuaalisuutensa. Asiat muuttuvat pian monimutkaisiksi, kun Tejas alkaa seurustella luokkatoverinsa Natashan kanssa ja Kalindi alkaa olla pakkomielteisen mustasukkainen molemmista. Toinen tarina kertoo Ajitista, jolla on seksuaalisesti intohimoinen suhde piikaansa Sudhaan. Tämä muuttuu pian, kun hän päättää mennä naimisiin. Kolmas tarina kertoo kotiäiti Reenasta, joka pettää miestään Salmania tekemällä salaisen suhteen parhaan ystävänsä Sudhirin kanssa. Voit katsoa tämän elokuvan.tässä.

(Video) Curious Beginnings | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 1

1. Avioliittotarina (2019)

20 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä juuri nyt (20)

Noah Baumbachin ohjaama, yhteistuottama ja käsikirjoittama "Marriage Story" on draamaelokuva, joka kertoo tuskallisen tarinan avioerosta ja tutkii nykyajan romanttisten suhteiden monimutkaisuutta. Nicole ja Charlie Barber ovat nähneet suhteen kaikki ylä- ja alamäet ja ymmärtävät, mitä uhrauksia yhdessä pysyminen vaatii. Valitettavasti kaksikko ymmärtää myös, että on parempi päästää irti, kun asiat karkaavat käsistä. Joten kun heillä on avio-ongelmia, pariskunta pyytää sovittelijan neuvoja, mutta turhaan. Kun erimielisyydet ja katumukset kasaantuvat, avioero näyttää yhtäkkiä käytännölliseltä vaihtoehdolta. Myötätuntoinen näkemys avioliitosta kaikkine puutteineen on kiehtova kello.

Lue lisää:Parhaat perheelokuvat Netflixissä

Videos

1. A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2
(Geek & Sundry)
2. MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI
(Irkenguera)
3. A 20 Year Old Mystery...Inside the Lonely War Veteran's Abandoned House!
(Bros Of Decay)
4. Arrival at Kraghammer | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 1
(Geek & Sundry)
5. Eino ja Aapeli - Mä Voisin Olla Se
(Eino ja Aapeli)
6. TOP: 20 WORST HUMILIATIONS OF THE BAKI SERIES
(Quin Sama)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 05/10/2023

Views: 5855

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.