20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (2023)

Rakkaussuhteet, rikkinäiset avioliitot jaavoimet suhteetovat motiivi, joka on aina ollut läsnä elokuvateollisuudessa, osoittaen niiden eri näkökulmia ja näkökulmia. Netflixillä on huomattava määrä erinomaisia ​​ja ei niin loistavia elokuvia, jotka kattavat aiheen, ja tähän luetteloon olemme sisällyttäneet joitain parhaista. Nämä ovat 20 parasta huijauselokuvaaNetflixsinun täytyy katsoa.

Avioliittotarina (2019)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (1)

Mistä on kyse:Luultavasti tämän listan paras nimike on tämä sydäntäsärkevä draama, jonka on kirjoittanut ja ohjannut Noah Baumbach, päärooleissa Adam Driver ja Scarlett Johansson. He ovat Charlie ja Nicole Barber, arvostettu ohjaaja ja hänen näyttelijävaimonsa, jotka joutuvat kesken suhteen, joka uhkaa tuhota heidän avioliittonsa.

Miksi se kannattaa katsoa:Vaikka tarina itsessään ei ole mitään, mitä emme ole ennen nähneet, tämä elokuva erottuu joukosta kahden päänäyttelijän sekä heidän sivunäyttelijöidensä, kuten Julia Greerin ja Alan Aldan, loistavan suorituskyvyn ansiosta. Se on myötätuntoinen näkemys ongelmasta, ja se on erittäin mukaansatempaavaa, mikä tekee katsojien vaikeaksi valita, kenen puolella he ovat.

Uskoton (2002)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (2)

Mistä on kyse:Diane Lane esittää Connie Sumneria, tyytymätöntä naimisissa olevaa naista, jolla on kaikki, rakastava aviomies ja kaunis poika, mutta joka haluaa enemmän. Hänen muutoksen kaipuunsa vetää hänet suhteeseen nuoremman miehen kanssa, johon hän tulee pian pakkomielle. Mutta hänen holtiton käytöksensä ei jää huomaamatta, eivätkä hänen valintansa jää rankaisematta.

Mistä on kyse:Tämä on intensiivinen draamatrilleri, joka osoittaa, että huolimatta siitä, että heillä on kaikki, ihmiset haluavat silti jotain muuta, jotain uutta. Ja se on mielenkiintoinen katsaus keski-ikäisen naisen elämään, joka kokee olevansa vielä annettavaa ja haluaa tulla havaittavaksi eri tavalla kuin mihin on tottunut.

Lust Stories (2018)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (3)

Mistä on kyse:Tämä on kokoelma neljästä lyhytelokuvasta, jonka on ohjannutneljä parasta intialaista ohjaajaa, jotka antavat meille heidän näkemyksensä rakkaudesta, seksistä ja ihmissuhteista nykyajan Intiassa. Se on draaman ja komedian yhdistelmä, joka perustuu erittäin hyviin esityksiin ja erinomaiseen ohjaukseen.

Mistä on kyse:Jos et ole perehtynytIntialainen kulttuurija haluat kokea sen hieman eri näkökulmasta kuin se, josta olet ehkä kuullut, tämä on hyvä valinta, varsinkin kun nämä ovat lyhytelokuvia, jotka antavat sinulle kerralla enemmän näkökulmia ja näkökulmia.

Ei muuta naista (2011)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (4)

Mistä on kyse:Tämä draamatrilleri kertoo tarinan onnellisesti naimisissa olevasta huonekalutoimittajasta Ramista, joka on keskellä suurta bisnestä, joka vaatii apua Karan, lomakeskuksen tyttären, jonka kanssa hän työskentelee. Pian hän näyttää Ramille olevansa kiinnostunut muustakin kuin liiketoiminnasta, ja ennen kuin hän huomaakaan, hän löytää itsensä hänen sylissään. Mutta hänen vaimonsa ei anna periksi avioliitosta, vaan etsii erilaisia ​​tapoja saada hänet takaisin.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

Mistä on kyse:Tämä on mielenkiintoinen tarina, joka osoittaa, kuinka (tässä tapauksessa) naiset eivät välitä siitä, ovatko heidän kiintymyksensä naimisissa vai eivät. Täysin tietoisena avioliitostaan ​​Kara päätti vietellä Ramin, joka osoitti heikkoutensa rakastumalla häneen. Mutta vielä mutkikkaampi osa on toinen nainen, se, joka on ollut täällä ennenkin, Ramin vaimo Charmaine, joka ei halua päästää kaikesta mennä.

Tyttö junassa (2021)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (5)

Mistä on kyse:Vuonna 2016 ilmestyi samanniminen romaanisovitus, jossa Emily Blunt pääosassa näyttelee yksinäistä naista, joka on pakkomielle avioparista, jota hän on seurannut joka päivä junasta. Tämä on intialainen remake, jolla on samanlainen juoni, jossa seuraamme eronnutta, joka haaveilee tästä junassa näkemästään avioparista, kunnes eräänä päivänä heidän kotonaan tapahtuu jotain outoa.

Mistä on kyse:Jos haluat katsoa uudesta näkökulmasta ja kokea samanlaisen tarinan toisen ohjaajan näkökulmasta ja verrata tätä uusintaversiota alkuperäiseen, sinun ei pitäisi ajatella kahdesti. Vaikka se ei ole saanut kovin hyviä arvosteluja, se on silti mielenkiintoinen tarina, joka osoittaa, kuinka ulkoa täydelliseltä näyttävät asiat eivät välttämättä ole samanlaisia ​​sisältä.

The Love Affair (2015)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (6)

Mistä on kyse:Tämä on tarina keski-ikäisestä avioparista, kirurgi Vincestä ja hänen vaimostaan ​​Trishasta, joilla on näennäinen hyvä suhde ja he ovat kasvattaneet kolme lasta. Mutta kun Vince saa tietää, että hänen vaimollaan on suhde erään hänen ystävänsä kanssa, hän päättää, että haluaa heidän avioliitonsa mitätöidä. Hän kääntyy samanlaisessa tilanteessa olevan Adie-nimisen asianajajan puoleen, ja pian heidän elämänsä yhdistyy käsittämättömällä tavalla.

Mistä on kyse:Jos haluat nähdä, mitä rikkoutuneesta avioliitosta voi seurata, ja nähdä lopputuloksen, jota kukaan ei ehkä odota, tämä on hyvä elokuva, sillä se käsittelee menetystä ja pettymystä epätavallisella tavalla ja se antaa ihmisille toivoa ja luottamusta siihen, että jotain hyvää voi tapahtua niin monien romahdusten jälkeen.

LIITTYVÄT:15 parasta elokuvaa kaikkien aikojen lääkäreistä

The Mistress (2012)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (7)

Mistä on kyse:Rosario on kaunis nuori nainen, joka joutuu tilanteeseen, jota hän ei koskaan osannut kuvitellakaan. Hän on kahden miehen rakkauden ja himon välissä, nuori poikamies, joka tuo intohimoa ja onnea elämäänsä, ja naimisissa oleva mies, jota hän on tavannut vuosia, ollessaan hänen rakastajatar.

Mistä on kyse:Tämä on monta kertaa kerrottu tarina, mutta se esitetään tuoreella tavalla, ja kolmen päähenkilön välillä on erinomainen kemia, mikä tekee siitä elokuvan parhaan osan. Se on uskottava ja hyvin pelattu, ja siinä on mielenkiintoinen juoni, joka pitää sinut mielenkiintoisena loppuun asti.

A Fall from Grace (2020)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (8)

Mistä on kyse:Vaikka Tyler Perry tunnetaan enimmäkseen melodraamoistaan ​​ja komediastaan, hän on tällä kertaa ottanut hieman toisenlaisen käänteen kirjoittamalla ja ohjaamalla trillerin avioliitosta. Se on tarina Grace Watersista, jonka entinen aviomies meni naimisiin rakastajatarnsa kanssa ja vei heidän poikansa pois, ja tämä jätetään yksin selviytymään surunsa ja pettymyksensä kanssa. Hän uskoo, että hänen elämänsä muuttuu, kun hän rakastuu uuteen mieheen. Ja tulee, mutta ei parempaan suuntaan.

(Video) Älä näpistä!

LIITTYVÄ: Onko Netflixin kauneus tositarina? Tässä on Totuus sen takana!

Mistä on kyse:Tämä on mielenkiintoinen näkemys naisesta, jolla ei ole enää mitään menetettävää ja joka ei kestä, että miehet eivät kunnioita ja käyttävät häntä hyväkseen valheissaan. Se on intensiivinen trilleri, jossa salaisuudet piilevät kaikkialla ja ovat valmiita ilmestymään silloin, kun niitä vähiten odotat.

6 vuotta (2015)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (9)

Mistä on kyse:Tämä romanttinen draama seuraa nuorta paria, Melaniea ja Dania, jotka ovat olleet parhaita ystäviä lapsuudesta asti. Kun he ovat rakastuneet ja kokeneet kaiken, mistä nuori romanssi koostuu, heidän suhteensa alkaa pikkuhiljaa katketa. Dan saa unelmistaan ​​työtarjouksen, mutta myös sellaisen, joka pakottaa hänet valitsemaan Melanien ja tämän mahdollisuuden välillä. Hänen päätöksensä ovat lopun alku.

Mistä on kyse:Sinun ei tarvitse odottaa paljon tältä elokuvalta, mutta jos haluat kevyen mutta vakavan draaman nuorista rakastajista, jotka ovat elämänsä suurimpien päätösten ja muutosten partaalla, tämä saattaa olla hyvä valinta laiskalle viikonlopun iltapäivälle.

Lähempänä (2004)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (10)

Mistä on kyse:Mike Nichols ohjasi tämän upean draaman loistavilla näyttelijöillä, mukaan lukien Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts ja Clive Owen. Dan on toimittaja, joka joutuu suuren päätöksen keskelle. Hän ei tiedä, pitäisikö hänen jatkaa rakastavan tyttöystävänsä Alicen seurustelua vai jäädä kylmän rakastajansa Annan luo. Samaan aikaan Anna on päättämätön Danin ja toisen rakastajansa, lääkäri Larryn, välillä.

Mistä on kyse:Kuten otsikko sanoo, tämä on rehellinen näkemys neljän eri ihmisen elämästä, joiden elämäntarinat jotenkin liittyvät toisiinsa hyvien tai huonojen valintojensa vuoksi. Se on rohkea näkökulma näihin neljään henkilöön, joilla kaikilla on ongelmansa ja ongelmansa, joita he eivät itse asiassa ole valmiita ratkaisemaan.

Deadly Illusions (2021)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (11)

Mistä on kyse:Tämä draama-trilleri keskittyy bestseller-kirjailijaan, joka päättää palkata lapsilleen uuden lastenhoitajan. Pian nuori nainen muuttaa perheensä luo huolehtimaan kaksosistaan, ja kaikki näyttää menevän suunnitelmien ja kuvitelmien mukaan. Mutta fiktion ja todellisuuden välinen raja pienenee, kun kirjailija kiintyy liikaa uuteen romaaniinsa tietämättä enää mitä todellinen elämä on.

20 parasta elokuvaa elämän tarkoituksesta, joka muuttaa sinut

Mistä on kyse:Erinomainen lähtökohta ja lupaava tarina yhdessä kehuttujen näyttelijöiden kanssa olisi pitänyt riittää hyvän elokuvan saamiseen, mutta siinä on muutama juonenreikä, jotka saattavat häiritä katsojaa seuraamasta sitä. Jos haluat silti nähdä mielenkiintoisen elokuvan rakkaussuhteesta, jota ei olisi pitänyt tapahtua, tämä elokuva ei ole niin huono valinta.

(Video) MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI

Uutta (2017)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (12)

Mistä on kyse:Nicholas Hoult esittää apteekkaria nimeltä Martin tässä romanssidraamassa, jossa hän viettää viikonloppunsa jutellen Gabin kanssa treffisovelluksen kautta. He eivät koskaan uskoneet, että he tuntevat olevansa mukana, kun he ovat tavanneet, mutta pian he rakastuvat ja alkavat kokea jotain uutta ja odottamatonta. Kaikki tapahtuu niin nopeasti, mukaan lukien muutto, mutta se myös päättyy nopeasti, ja he päättävät kokeilla avointa suhdetta, joka saattaa johtaa johonkin, jota he eivät todellisuudessa halunneet.

Mistä on kyse:Tämä on mielenkiintoinen otos millenniaalien nykyiseen elämäntyyliin, heidän uudelleenarvioivaan vapautensa menettämisen pelkoon, joka päättyy sitoutumisen pelkoon ja kyllästymiseen johonkin, joka saattaa tuntua täysin normaalilta vanhemmille sukupolville. Jos olet joku, joka haluaa oppia lisää tästä "uudesta" elämäntyypistä, tämä on erinomainen elokuva, josta valita.

Opettajani, pakkomielle (2018)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (13)

Mistä on kyse:Riley muuttaa isänsä kanssa kaupunkiin ja yrittää löytää paikkansa auringon alla koulussaan, jossa hän opettaa englantia. Hänen on vaikea sopeutua, kunnes hän tapaa Kylan, joka myös näyttää olevan yksinäinen, ja alkaa lopulta tuntea olevansa hyväksytty. Mutta Riley saa pian tietää, että Kyla on pakkomielle isäänsä kohtaan.

Mistä on kyse:Tätä tv-elokuvaa et valitsisi, jos haluat katsoa jotain unohtumatonta. Tämä on iltapäivätrilleri mielenkiintoisella tarinalla, joka ei jätä sinua sanattomaksi tai hämmentyneeksi, mutta on kaksi tuntia kunnollista hauskaa.

Naimaton vaimo (2016)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (14)

Mistä on kyse:Annen suurin toive on aina ollut olla täydellinen vaimo ja äiti ja menestyvä liikenainen, ja näyttää siltä, ​​että hänellä on kaikki, kunnes hän saa selville, että hänen yhtä menestyvä miehensä Geoff on pettänyt häntä. Anne yrittää unohtaa sen, mutta päättää pian hakea mitätöintiä ja tällä välin tapaa Brianin, joka on myös hiljattain eronnut puolisostaan. Hänen elämänsä tulee yhtäkkiä liian monimutkaiseksi, koska hän joutuu käsittelemään velvollisuuksiaan äitinä ja myös monimutkaisia ​​tunteitaan Geoffia kohtaan.

Mistä on kyse:Tämä on melko mielenkiintoinen elokuva, joka saa sinut kyseenalaistamaan Annen päätökset ja ehkä jopa asettamaan itsesi hänen tai Geoffin asemaan. Se on hyvä draama pitkästä suhteesta, jonka ei olisi pitänyt päättyä niin kuin se on.

Pelaajat (2012)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (15)

Mistä on kyse:Tämä on kokoelma ranskalaisia ​​lyhytelokuvia, jotka käsittelevät seksiä, ihmissuhteita ja uskottomuutta, päärooleissa Jean Dujardin ja Gilles Lellouche. Se on melko suora näkemys siitä, mitä ihmiset tekevät, kun he eivät ole tyytyväisiä suhteisiinsa tai haluavat vain kokea jotain uutta.

Mistä on kyse:Jos olet valmis sarjaan paljaita ja rohkeita tunnustuksia, joita seuraa voimakas seksuaalinen sisältö ja alastomuus, nämä muutamat jaksot saattavat saada sinut tarpeeksi kiinnostuneeksi katsomaan sen loppuun asti, vaikka niiden uskottavuus on jossain vaiheessa puutteellista.

Haseen Dillruba (2021)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (16)

Mistä on kyse:Tämä rikosmysteeridraama pyörii Rishabh Saxenan murhasta, joka kuolee talossaan tapahtuneessa räjähdyksessä. Hänen vaimonsa Rani on pääepäilty, ja pian huomaamme, että heidän avioliittonsa ei ollut niin onnellinen kuin se näytti. Ranin suhteen salaperäisen ja komean Neilin kanssa Rishu alkaa vähitellen näyttää huonoja puoliaan yrittäen saada vaimonsa muistamaan väärintekonsa.

(Video) Gynekologi - BIISONIMAFIA

AIHEUTTAA: 10 mysteeriohjelmaa, kuten Netflixin Inside Man, katso seuraavaksi

Mistä on kyse:Tämä on erinomainen valinta, jos pidät intialaisesta elokuvasta, mutta etsit jotain poikkeavaa. Loistavilla esityksillä ja upealla tarinajuonillaan tämä elokuva on ehdottomasti katsomisen arvoinen kaikille, jotka haluavat päästä viattoman nuoren naisen mieleen.

Valkoinen tyttö (2016)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (17)

Mistä on kyse:Leah on New York Cityn opiskelija, joka elää täysillä ja etsii jatkuvasti hauskaa ja jännitystä. Hän ei koskaan kieltäydy huumeista kämppätoverinsa tai pomonsa tarjoamasta hänelle, ja pian hän rakastuu huumekauppiaaseen nimeltä Blue. Hän alkaa myydä huumeita hänen kanssaan, mutta hänen elämänsä saa odottamattoman käänteen, kun Blue pidätetään, ja hän huomaa olevansa velassa ylitettyään kaikki rajansa auttaakseen häntä.

Mistä on kyse:Tästä elokuvasta on annettu melko kahtia arvosteluja, jotkut pitävät sitä realistisena ja jotkut täydellisenä epäonnistumisena. Mutta jos kaipaat jotain hieman erilaista, tämä saattaa olla sinulle hyvä valinta, kun otetaan huomioon sen maanalainen tunnelma ja melko mielenkiintoinen juoni.

Loving Adults (2022)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (18)

Mistä on kyse:Tämä on ensimmäinen virallinen tanskalainen elokuva Netflixille, tv-rikosdraama avioparista, joka näyttää elävän täydellistä elämää poikansa terveysongelmien jälkeen. Hän ei taistele enää tappavan sairautensa kanssa, mutta Christianin ja Leonoran väliset ongelmat näyttävät pahenevan ja kasvavan.

Mistä on kyse:Jos olet joskus tyytymätön Netflixin alkuperäiskappaleisiin, tämä elokuva saattaa antaa sinulle toivoa tulevaisuudesta, koska se on melko kunnollinen leffa, jossa on muutamia erittäin hyviä käänteitä ja odottamattomia käänteitä. Näyttelijät ovat erittäin hyviä, ja tarina kokonaisuudessaan saattaa hämmentää sinut lopussa.

Catching Feelings (2017)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (19)

Mistä on kyse:Tämä synkkä komediadraama kertoo tarinan Maxista ja Samista, nuoresta akateemista ja hänen upeasta vaimostaan, joiden elämä kääntyy täysin ylösalaisin, kun kuuluisa ja kuuluisa, mutta eksentrinen kirjailija muuttaa heidän kanssaan Johannesburgin kotiinsa.

Mistä on kyse:Jos odotat tästä paljon toimintaa ja käänteitä, saatat pettyä tähän elokuvaan. Mutta jos sinulla ei ole mitään vastoin hitaita elokuvia, joissa on paljon dialogia ja lempeä tahti, tämä mielenkiintoinen tarina saattaa olla sinulle jotakin. Se antaa myös melko hyvän käsityksen nykyajan Johannesburgissa asuvasta keskiluokkaisesta eteläafrikkalaisesta pariskunnasta.

Blondi (2022)

20 parasta huijauselokuvaa Netflixissä ja miksi sinun pitäisi katsoa niitä (20)

Mistä on kyse:Tämä kauan odotettu elämäkerrallinen romanttinen draama antaa meille kuvitteellisen kuvan yhden Hollywoodin suurimmista ikoneista, Marilyn Monroen, sisäisestä elämästä. Se alkaa hänen lapsuudestaan ​​Norma Jeanina ja ulottuu syvemmälle hänen aikuisten henkilökohtaiseen elämäänsä, joka on täynnä romanttisia suhteita ja mielenkiintoista nousua yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista näyttelijöistä.

(Video) TELTELY Narniassa - sade, lumi, ukkonen ja salama

Mistä on kyse:Vaikka tämä elokuva ei ole täysin vastannut odotuksiaan, se on silti erittäin mielenkiintoinen tarina, joka yhdistää tosiasiat ja fiktiot antaakseen meille katseen tästä nuoresta ja levottomasta tytöstä, joka vain halusi tulla rakastetuksi ja hyväksytyksi. Tämä Joyce Carol Oatesin "Blonde" -romaaniin perustuva draama on melko rohkea näkemys Monroen monimutkaisista ihmissuhteista ja liike-elämästä.

Videos

1. Lyhytelokuva:Uusi oppilas Eero
(Vilhelm)
2. Soitellaan viiteen kirottuun numeroon! **Joku vastasi**
(@AlluVlogs)
3. TARINA KIUSATUSTA
(Venkkuh)
4. Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
5. 10 KAUHUELOKUVAA JOTKA PERUSTUU TOSITAPAHTUMIIN
(Ville Mäkipelto)
6. Lapsi soittaa 112
(Hätäkeskuslaitos)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 19/09/2023

Views: 5857

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.