15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (2023)

Saatat olla kiinnostunut

Arvioi tämä viesti

Kaikissa paikoissa, joita katsomme viime aikoina, suhteet näyttävät sekasin. Vahingoittuneet lupaukset näyttävät johtuvan melko monista tekijöistä sekä epäonnistuneista avioliitoista, aviorikoksesta ja lyhytaikaisista, huomiota herättävistä romansseista. Vaikka sinä ja minä rypistelemme sanan "uskottomuus" kohtaa, me jokainen tiedämme, että se on syvästi juurtunut ohjelmiimme. Ja totta puhuen, me kaikki nautimme erinomaisesta elokuvasta epärehellisistä puolisoista ja epärehellisistä aviomiehistä. Tässä on siis luettelo Netflixin suurimmista uskottomuudesta, kun se ei ole tiedossa.elokuviaettä voisit katsoa nyt kunnolla. Netflixistä löytyy elokuvia sekä epärehellisistä puolisoista että epärehellisistä puolisoista.

6 vuotta (2015)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (1)Hannah Fidellin ohjaama 6 vuotta on romanttinen draama muutaman 6 vuotta kestäneen myrskyisän suhteen kahden nuoremman henkilön Mel Clarkin (Taissa Farmiga) ja Dan Mercerin (Ben Rosenfield) välillä. Se on vilpitön ja todellinen kuvaus teini-ikäisen rakkauden synkimmistä puolista. Kaikkien taisteluiden ajan Mel käyttäytyy väkivaltaiseksi, mikä on johtanut siihen, että Dan on haavoittunut aika ajoin. Hän yleensä valehtelee muille onnettomuuksistaan ​​ja väittää, että ne ovat aiheutuneet jonkinlaisesta onnettomuudesta. Dan pettää häntä yhden kanssa kaikista työtovereistaan, mikä saa heidän suhteensa muuttumaan paljon myrskyisemmäksi. Jokaiselle hahmolle annetaan yhtä paljon aikaa ja painopiste elokuvassa. Jokainen heistä on poikkeuksellisen virheellisiä ihmisiä, mutta katsojat tulevat vain hyväksymään tämän todellisuuden, koska elokuva etenee.

kaksitoista kuukautta (2020)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (2)Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) on menestynyt yritystaito, jonka suhde rikoskumppaninsa kanssa on kasvanut yksitoikkoiseksi ja tylsäksi puolalaisessa trilleritrillerissä "365 päivää". Massimo Torricelli (Michele Morrone), Torricelli-rikollistalouden huippu, sieppaa 20-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen. Hän kertoo, että hän huomasi hänet ensimmäisen kerran 5 vuotta sitten ja on ollut ihastunut häneen siitä lähtien. Lisäksi hän sanoo olevansa hänen vankina seuraavat 12 kuukautta, kunnes hän kehittää todellisia tunteita häntä kohtaan. Hän jatkaa, ettei hänellä ole aikomusta pakottaa itseään hänen kimppuunsa. Hän yrittää alustavasti paeta, mutta huomaa pian, että se on turhaa, eikä hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin vain hyväksyä nykyinen skenaario. "365 Days" on toinen yritys kuvata BDSM-subkulttuuria massiivisella näytöllä "Fifty Shades" -kokoelman jälkeen.

A Fall from Grace (2020)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (3)Tyler Perryn ohjaama "A Fall from Grace" on trilleri, joka kertoo vakuuttavan tarinan toisista todennäköisyyksistä, sydänsuruista, petoksesta ja rikollisuudesta. Grace Waters on tyylikäs ja vankka nuori nainen, jonka on vaikea päästä eroon entisestä aviorikoksestaan. miehensä Onnellisuus sattumalta hän löytää uudelleen onnen, kun hän tapaa toisen miehen, mutta hänen ei kuitenkaan kestä kauan tietää, ettei hänen uudesta aviomiehensä tule olemaan se hurmaava prinssi, jota hän oli odottanut. Hänet pidätetään ja häntä syytetään miehensä murhasta pari kuukautta myöhemmin. Kun näyttää siltä, ​​että Gracen tapaus on toivoton, nuorempi asianajaja, joka uskoo olevansa vaaraton, päättää ottaa asian käsiinsä.

Lähempänä (2004)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (4)Mike Nichols ohjasi ja yhteistuotti Nearerin, romanttisen draamaelokuvan, joka perustuu enimmäkseen Patrick Marberin palkituun samannimiseen näytelmään. Daniel "Dan" Woolf, epäonnistunut kirjailija ja toimittaja, kohtaa stripparin nimeltä Alice ja rakastuu yhdessä häneen. Dan vie hänet sairaalaan, kun hän loukkaantui taksin takia, ja äkillinen pariskunta lopulta seurustelee. Dan tapaa Annan, valokuvaajan, vuotta myöhemmin, mutta tämä hylkää hänen rakkausyrityksensä. Hän saa Annan suoraan seksuaaliseen suhteeseen ihotautilääkäri Larryn kanssa, koska hän ei voi tyytyä hylkäämiseen ja jatkaa. Koska romaani etenee, kahden {parin} elämä muuttuu käsittämättömiin menetelmiin sotkeutuneeksi uskottomuuden muuttuessa normiksi.

Saatat olla kiinnostunut

  • Mitä katsoa tänä viikonloppuna: 9 uutta ohjelmaa ja elokuvaa Netflixissä, Disney Plusissa ja Hulussa (7.-9. lokakuuta) | Tomin opas
  • Netflixin 10 suosituinta ohjelmaa ja elokuvia tänään, 3. kesäkuuta – TV-opas
  • Paras romanttinen sarja Netflixissä: Rakastu näihin vastustamattomiin sarjoihin

Lethal Illusions (2021)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (5)Mary Morrison, taitava kirjailija, jolla on rakastava aviomies ja kaksi mukavaa nuorta, on "Lethal Illusions" -elokuvan pääkohde. Saatuaan kirjoittajaltaan kahden miljoonan dollarin ennakkomaksun upouudesta teoksesta Mary päättää vuokrata lastenhoitajan auttamaan häntä lapsen kanssa. Grace (lastenhoitaja) ja Mary muodostavat aluksi uskomattoman ystävyyden, mutta kirjailija kehittää pian seksuaalisia ideoita Gracesta. Lisäksi hän näkee Gracen ja hänen miehensä rakastelemassa keittiössä, vaikka hän ei ole positiivinen, onko se hänen luovuuttaan vai todellisuuttaan. Tällaiset tapaukset muodostavat kiilan Maryn ja Gracen välille, mutta Mary antaa hänelle pian anteeksi ja he aloittavat ystävyytensä uudelleen. Ongelmat muuttuvat ikäväksi, kun yritys väittää, ettei sillä ole Gracen asiakirjaa, ja Mary joutuu kohtaamaan pahuuden, joka on tunkeutunut hänen asuinpaikkaansa.

LUE MYÖS: 28 parasta trillerielokuvaa Netflixissä nyt

Deadly Affair (2020)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (6)Ohjaaja Peter Sullivanin Netflixin trilleridraama "Deadly Affair", jonka pääosissa ovat Nia Lengthy, Omar Epps ja Stephen Bishop, seuraa tarinaa naisesta nimeltä Ellie (Lengthy), joka kohtaa nopeasti intohimoisen Davidin (Epps), jonka hän tunsi koulussa. Sitten hän katkaisee yhteyden aikaisemmin kuin se muuttuu kriittiseksi ja palaa miehensä luo. Suututtuneena David integroituu välittömästi hänen yksityiselämäänsä seurustelemalla kaikkien lähimpien ystäviensä kanssa ja tutustumalla kumppaninsa kanssa. Ellie saa selville, että David on näennäisesti murhannut entisen puolisonsa ja tämän poikaystävän, koska elokuva kehittyy. Hänen pitäisi nyt tehdä kaikkensa suojellakseen ihmisiä, joista hän välittää.

Haseen Dillruba (2021)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (7)Haseen Dillruba, Kanika Dhillonin kirjoittama romanttinen trilleri, Taapsee Pannun, Vikrant Masseyn ja Harshvardhan Ranen erinomaiset esitykset. Vinil Mathew'n ohjaama elokuva keskittyy Rishab Saxena -nimisen henkilön murhaan. Kun poliisi tutkii tapausta, he kuvittelevat Rishabin puolison Rani olevan pääepäilty. Koska romaani etenee, heidän myrskyisän suhteensa ruma todellisuus paljastuu. Siitä huolimatta, koska Rishabin kuolemaa ympäröivä trilleri hämmentää kaikkia, todellisuuden ja fantasian välinen ohut raja alkaa hämärtyä.

Leyla Eternal (2020)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (8)Ezel Akayn ohjaama "Leyla Eternal" on turkkilainen komedia-draamaelokuva Leylasta ja Adamista, onnekkaasta avioparista, jonka täysin tyytyväinen avioelämä pysähtyy vähitellen ja kaksikko alkaa leijua sivuun. Tämän seurauksena rakastuessaan hän päättää purkaa vuosikymmeniä kestäneen avioliittonsa päästäkseen lähemmäksi ihanaa rakastajatar Nergistä. Valitettavasti Leyla ei ole sitä tyyppiä, joka luopuu suhteesta helposti, joten Adam ymmärtää, että hänen on määritettävä tekniikka päästääkseen hänet eroon tai uhata pudottaa kielletty rakastajansa Nergis.

Lust Tales (2018)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (9)"Lust Tales" on neliosainen antologiaelokuva, joka sijoittuu trendikkääseen Intiaan, ja se tutkii kiintymyksen, ihmissuhteiden ja kanssakäymisen monimutkaisuutta. Yksi monista tarinoista kertoo Kalindista, naimisissa olevasta koulun professorista, jolla on seksuaalinen yhteys oppilaansa Tejaksen kanssa tapana paljastaa henkilökohtainen seksuaalisuutensa. Ongelmat muuttuvat pian monimutkaisiksi, kun Tejas alkaa seurustella luokkatoveriaan Natashaa, ja Kalindi muuttuu kateelliseksi 2:lle. Ajitilla on seksuaalisesti intohimoinen romanssi piikansa Sudhan kanssa yhdessä toisessa tilanteessa. Kun hän päättää mennä naimisiin, kaikki asiat muuttuvat. Kolmas tarina kertoo Reenasta, kotiäidistä, jolla on suhde miehensä, Salmanin suurimman hyvän ystävän Sudhirin kanssa. Tämä elokuva on katsottavissa verkossa.

Avioliittotarina (2019)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (10)Noah Baumbachin ohjaama, yhteistuottama ja käsikirjoittama "Marriage Story" on draamaelokuva, joka kertoo tarinan traumaattisesta avioerosta ja analysoi nykyajan romanttisten suhteiden vaikeuksia. Nicole ja Charlie Barber ovat taitaneet suhteen kaikki ylä- ja alamäet ja tietävät, mitä kollektiivisena pysyminen vaatii. Valitettavasti pari myöntää lisäksi, että kun ongelmia ilmenee, on viisaampaa päästää irti. Joten saatuaan avioliiton he etsivät sovittelijan apua, mutta turhaan. Kun riidat ja katumukset lisääntyvät, avioero näyttää olevan ainoa toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Empaattinen kuvaus avioliitosta kaikkine puutteineen on kiehtovaa nähtävää.

Minun valmentajani, minun pakkomielle (2018)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (11)Riley kamppailee löytääkseen ystäviä siirryttyään aivan uuteen korkeakouluun "My Trainer, My Obsession" -sarjassa. Koska hänen isänsä on kuitenkin opettaja samassa yliopistossa, hän lopulta huomaa, että melkein kaikki naiselliset oppilaat ihastuvat häneen. Yllättäen ongelmat kärjistyvät pian, kun Kyla, Rileyn yksinäinen hyvä ystävä luokassa, kehittää pakkomiellettä yhdessä isänsä kanssa ja alkaa suunnitella seksuaalisia kohtaamisia tämän kanssa. Rileyn tehtävä puolustaa isäänsä putoaa hänen harteilleen, kun hän vastustaa ystäväänsä, koska hän on tietoinen Kylan aikeista.

Uutta (2017)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (12)Tervetuloa seurustelusovellusten ja suhteiden hallinnan aikakauteen osaamisen avulla. Takana ovat ajat, jolloin ihmiset vaihtoivat salaa kirjeitä tai tapasivat ensitreffejä espressokaupoissa. Rakkaus Tinderin aikakaudella on nopeaa, suoraviivaista ja itsekeskeistä. Näin tapahtuu, kun Martin ja Gabriella tapaavat verkkoseurailusovelluksessa, jota he kumpikin käyttävät uusien yksilöiden toteuttamiseen. He palaavat Martinin luokse ensimmäisen treffin jälkeen ja ovat yhdynnässä, minkä jälkeen Gabriella vaihtuu hänen luokseen. Siitä huolimatta ongelmat pahenevat pian, kun he alkavat riidellä, ja ennemmin tai myöhemmin he huomaavat nukkuvansa toisen henkilön kanssa. Lopulta he tunnustavat uskottomuutensa yhdelle eri ihmiselle ja aloittavat avoimen suhteen. Tämä elokuva on katsottavissa verkossa.

Ei erilaista tyttöä (2011)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (13)Filippiineiltä kotoisin olevan No Different Girl -rakkausdraaman kolme hahmoa ovat kalustetoimittaja Ram (Derek Ramsay), hänen puolisonsa Charmaine (Cristine Reyes) ja perillinen Kara (Anne Curtis). Ramilla ja Charmaineella on kaunis suhde. Siitä huolimatta, kun Ram tapaa Karan, heidän suhteensa alkaa muuttua. Ram varmistaa valtavan toimeentulon isänsä lomakeskuksessa Karan avustamana. Nopeasti hän on kieltänyt toiveet ja viettää illan Karan kanssa. Kun Charmaine saa tietää siitä, hän päättää, ettei häntä voiteta niin yksinkertaisesti, ja suorittaa väkivaltaisen vastahyökkäyksen rikasta naista vastaan. Ruel Santos Bayani, jonka eri ansiot käsittävät vuoden 2009 TV-kokoelman "The Two of Us" ja vuoden 2010 romanttisen draaman "Paano Na Kaya", on elokuvan ohjaaja.

The Lady on the Practice (2021)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (14)The Lady on the Practice on trilleri-trilleri, joka perustuu pääosin Paula Hawkinsin samannimiseen romaaniin ja Tate Taylorin vuoden 2016 elokuvan uusintaan. Mira, uskalias asianajaja, joka ottaa vastaan ​​tapauksen vankkaa gangsteria vastaan ​​vaaroista huolimatta, on Ribhu Dasguptan ohjausdebyytin pääkohde. Yksityiselämänsä ohella hän etsii lohtua katsomalla loistavalta vaikuttavaa pariskuntaa harjoituksesta, jolla hän ratsastaa töihin päivästä toiseen. Mira päättää kihlautua heidän yksityiselämäänsä huomattuaan ennemmin tai myöhemmin yhden asian ja sotkeutuneena henkirikostrilleriin.

The Love Affair (2015)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (15)"The Love Affair", toinen listalla oleva filippiiniläinen elokuva, kuvaa Vinceä (Richard Gomez), jonka maailma kääntyy väärään suuntaan, kun hän huomaa, että hänen puolisonsa Trisha (Daybreak Zulueta) on ollut hänelle väärä. Hän tapaa kauniin asianajajan Adien, joka auttaa häntä mitätöimään heidän avioliittonsa (Bea Alonzo). Hän näyttää käsittelevän samaa asiaa yksityiselämässään. Heidän laajalle levinnyt sydänsurut tuovat heidät lähemmäksi ajan myötä. Trisha ei taaskaan ole se, joka antautuu pian, ja kolme murtunutta mutta päättäväistä yksilöä muodostavat myrskyisän rakkauskolmion. Nuel C. Navalin ohjaama elokuva on huippuluokkaa, ja siitä tulee toinen filippiiniläinen elokuva, joka tuotti yli 300 miljoonaa dollaria vuonna 2015.

The Mistress (2012)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (16)Filippiiniläinen melodraamaelokuva The Mistress, jonka pääosissa ovat John Lloyd Cruz, Bea Alonzo, Hilda Koronel ja Ronaldo Valdez, kuvaa nuorempaa ompelija Saria, joka ei voi valita kahden miehen välillä. JD, nuorekas, on intohimoinen ja tyyppi, ja hän näkee tulevaisuuden hänen kanssaan, mutta Rico, vanhempi, on ollut epärehellinen puolisoaan kohtaan useiden vuosien ajan hänen kanssaan. Yllättäen vanhempi mies voi olla nuorten nuorten isä. Kun JD kuulee Sarin isän ja tyttären suhteesta, hän päättää lähteä pois. Siitä huolimatta on liian myöhäistä; hän on jo intohimoisesti rakastunut häneen.

The Gamers (2012)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (17)"The Gamers" on lyhyt ryhmäelokuviamiesten aviorikoksesta ja naimisissa olevien miesten uskottomuudesta. Video kiertää monia naimisissa olevia miehiä erilaisissa ympäristöissä ja osoittaa, kuinka jokainen, olipa heidän avioliittonsa iloinen tai surullinen, lopulta päätyy epärehellisyyteen tärkeiden toistensa suhteen useiden seksikumppaneiden kanssa. Siitä huolimatta kukaan näistä ihmisistä ei ole vilpitön käytöksestään, vaan mieluummin naamioi epärehellisyytensä petoksen ja huijauksen avulla. 'The Gamers' tarjoaa mukaansatempaavan katsauksen väärän miehen ajatuksiin, ja lisäksi se tarjoaa viihdyttävän komedian, joka peittää intensiivisen viestin.

Sinkku puoliso (2016)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (18)"The Single Spouse" on filippiiniläinen elokuva Anne Victoriosta, tuottoisasta tytöstä, joka haluaa olla oikea äiti ja puoliso, jota hän ei ole koskaan ollut tähän mennessä. Hän on naimisissa Geoffin kanssa, ja heidän virheetöntä liittoaan kadehtivat heidän ystävänsä. Siitä huolimatta monet ihmiset eivät ole tienneet, että Geoff oli pettänyt Annea ja että heidän utopistinen avioliittonsa oli vain sitä: huijausta. Anne tapaa Brianin, yhden toisen sinkku, eronneen miehen, tapana toipua kumppanistaan, ja kaksikko aloittaa intohimoisen romanssin. Anne taas on edelleen naimisissa Geoffin kanssa. Romaani pyrkii kuvaamaan Annen ongelmia, kun hän yrittää löytää tasapainon äitiysvelvollisuuksiensa ja ratkaisemattomien kiintymysten välillä kumppaniaan kohtaan. Tämä elokuva on katsottavissa verkossa.

White Lady (2016)

15 parasta uskottomuuselokuvaa Netflixissä | Huijaavien kumppanien elokuvat - DotComStories - Ratingperson (19)

"White Lady" kuvaa kaikkia noista tottumusmaailman elementeistä poikkeuksellisen tehokkaasti: suuria määriä kokaiinia, alastomuutta, värejä, käteistä ja vääristyneitä aikomuksia. Mitä kuitenkin tapahtuu, kun rakkaus laukaistaan ​​kaaoksen keskelle? Katsotaan mitä tapahtuu. Kun koululainen Leah etsii päihtymystä, hän tapaa Latinalaisen huumetoimittajan Bluen. Jokainen heistä alkoi mainostaa huumeita ja ansaita rahaa muutaman päivän sisällä. Siitä huolimatta Blue pidätetään ja pidätetään ennemmin tai myöhemmin, jolloin Leahin haltuun jää pussillinen kokaiinia. Leah yrittää nyt välttää Bluen tuhlaamista ylittämällä kaikki rajat. Onko hän kuitenkin rehellinen? Onko tässä jokin piilotettu asialista? Joka tapauksessa hän oli tunnistanut Bluen vain 5 päivän ajan? Vilkaise sitä ja näet myös mitä tarkoitan.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 12/08/2023

Views: 5861

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.